Sean Banan

Vet inte hur många som brukar titta på det nya programmet med Måns Möller - Cirkus Möller. Jag gav det en chans när jag var hos pappa för två helger sen och tittade på Idol. Det var verkligen skit tråkigt! Men det fanns ett klipp som på något sätt fick mig att skratta var det här:







Vet inte varför jag tycker det är roligt, men jag har ganska dålig humor. Men hoppas det finns någon mer som finner det ganska roligt : )

Have fun!


Kommentarer
» Sofia

Jag som hade tänkt bjuda in till fest imorn, så visar det sig att alla jag ska bjuda redan är uppbokade ;) Men vi kan ju höras imorn .. har snackat med Ida och Linda redan och smidit lite planer. Men vi kanske lär hamna på krogen hela bunten i slutändan? Vore kul att se dig .. om inte imorn så måste du dra med mig till gymmet i veckan!

2009-11-14 00:47:15
URL: http://laii.blogg.se/
» Sofia

Åh, va roligt! Har aldrig vart på någe sådant, det får vi ta och fixa här oxå sen ;) Men vi kan ju som sagt höras av ikväll, kanske slå klackarna i taket ihop! :) Kram finast!

2009-11-14 11:35:17
URL: http://laii.blogg.se/
» elena

Åh Tack :D

Vet hur det känns att gå på timmar gjorde också det innan jag började gå hemma, jag hatade det rent ut sagt. Hoppas det blir bättre jobbtider för dig.

Men vi får helt enkelt ta och styr upp något snart :) / E

2009-11-17 13:49:44
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/
» malin

hha sean banan är faktiskt riktigt grym!

2009-11-17 14:47:25
URL: http://likemalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback