I Gotta Feeling

Igår belv det somsagt ingen middag hos Eva. Istället så skjutsade jag Putte till garaget där han skulle pyssla med nya crossbussen. Sen åkte jag en sväng till TP och köpte ett träningslinne för lite omväxling. Innan jag lämnade TP satt jag i bilen och funderade på vad man skulle göra, så jag styrde förbi mamma en sväng men kände att jag ville ut till pappa och mitt älskade Kvicksund istället. Så jag och Indra hoppade in i bilen, åkte till affären, inhandlade lite dricka, ostbågar och tuggben, därefter drog vi järnet mot Kvicksund. Alltid när jag kommer dit så känner jag bara ett lugn. Nu är jag hemma! Det första jag gjorde var att gå ut med Indra på min gata på landet, strosa runt och titta om det förändrats något, men icke. Det ser precis ut som när jag växte upp på den gatan. Sååå underbart! Indra hon var helt till sig trots att det var kolsvart ute. Hon är lite nervös annars i mörker, men hon kände också sig hemma. När vi gått runt en stund gick vi upp till pappa, myste ner oss i soffan och tittade på Idol.
När vi väl var hemma låg min älskade och försökte sova, så jag och Indra försökte vara tysta. När jag väl lagt mig och Putte verkade inte märka att vi ens var hemma, började Indra gnälla för fulla muggar. Försökte tysta henne men de gick inte, så Putte vakna och då blev Indra jätte glad och hoppade halvt upp på honom, gav honom några pussar och sen la hon sig och sov. Hon hade minst sagt saknat sin husse.

Idag har det inte hänt som mycket so far. Vaknade när Putte skulle åka till Södertälje och kände endast huvudvärk. Vet inte om det beror på att  jag sovit lite dåligt här i veckan, så jag låg och tittade på det senaste Hills avsnittet på datorn, därefter försökte jag vila. Så jag vaknade till igen strax innan 1 och känner mig inte lika tung i huvudet. Skönt! Men nu väntar jag på att gubben ska komma hem.
Ikväll har vi blivit överbjudna till Jocke, Fia och lilla Vilja för en tacokväll. Ska bli gott! Egentligen skulle jag ha gått på fest hos min gamle vän Camilla, men det blev inställt :( Hade varit så roligt att träffa Camilla igen. Ses inte så ofta som vi vill, men så blir det ibland. Ska försöka ändra på de. Ska ses i veckan iaf.
Sen är äntligen min älskade "bror"/barndomsvän Ph hemma igen från några månaders jobb i Yemen. Hoppas på att träffa honom ikväll efter tacokvällen om det inte blir försent. Så skönt att han är hemma igen.

Nej men nu får det räcka med detta oändliga skrivande, vet inte vad det är, fingrarna bara skriver och skriver.
Nu ska jag ta och gå ut med lilla gumman. Kanske hinner med lite träning innan det stänger eller ska jag vänta till imorn?! Förresten, det kanske stänger tidigare idag med tanke på Halloween? Det blir nog träning imorn istället.

Hoppas alla får en trevlig kväll denna "läskiga" Halloween kväll!

So long for now!


Tired

Är just nu helt slut!! Dagen startade med att klockan ringde 06.15, då hade Putte redan varit uppe i ca 10min. Vi åt en liten frukost och 06.45 lämnade jag och Putte bostaden. Putte gick till jobbet och hör och häpna: jag gick och tränade! Magiskt. Fast jag skrev igår att jag skulle träna tidigt, kände jag på mig att jag aldrig kommer orka att gå upp så tidigt och träna, men tji fick jag : )

Efter att gymmat i 1h gick jag hem, duschade, gick ut med gumman och begav med därefter till jobbet. Började kl 8.45 och jag var på topp. Eftersom vi stängde tidigare idag (kl 13) pga helgdag imorgon, hoppade jag över lunchen. Kändes så onödigt att ta 30min lunch när man endast jobbar i 5h. Men när klockan närmade sig 11.30 visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Hungern och tröttheten höll på att göra mig tokig, tiden gick bara saktare och saktare. Men tack vare några kunder så rusade tiden iväg och klockan slog 13 - stängnigs dax! - Var tog tiden vägen nu då?! Helt plötsligt hade tiden sprungit iväg och jag hade fortfarande en del att göra. De jag inte hann fick jag lämna till chefen, men jag hade gärna velat göra jobbet själv. Konstigt tycker ni - men det var en rolig arbetsuppgift.

Nu ligger jag hemma på sängen med datorn på magen. Ligger och funderar på vad man ska hitta på ikväll, blir tyvärr ingen middag hos Eva då hon ligger sjuk. Brevid mig ligger en utslagen hund. Hon har varit dum idag och snott Puttes godispåse som stod på golvet vid sängen, rivit sönder påsen, halvätit upp Puttes lakrits bitar och lämnat resten på mattan i hallen. Detta har aldrig hänt förut. Hon rör aldrig något som står på golvet eller på bordet. Så jag vet inte vad som tagit åt henne. Hon var så himla valpbusig när jag kom hem, så jag kunde knappt hålla mig för skratt när jag såg vad hon gjort : )

Nu ska jag in och "fejja" lite och titta lite på hemnet, mina dagliga rutiner med andra ord.

I´ll be back babes!

Training day

Dagen börjar lida mot sitt slut, vad har dagen erbjudit?! Träning, that´s it!
Indra och jag har slöat, varit ute och gått, gymmat i ca 1,5h, sjungit i duschen, betalat räkningar, ätit kinamat *mums* och slöat lite till. Tänkte jag skulle ha våldgästat någon efter gymmet, men Putte tog bilen efter jobbet för att åka till Katrineholm för att köpa en Crossbuss. Så jag orkade inte gå över till någon idag. Så nu väntar jag på att kärleken ska komma hem så vi alla kan mysa framför tvn.

Imorgon ska det arbetas *roligt*. Men dagen ska börja med att jag går upp med Putte, äta frukost, gå till gymmet och träna i 1h, sen gå hem, duscha, gå ut med Indra och sedan gå till jobbet. Det är kortdag på banken imorgon pga att det är röd dag på lördag så arbetstiderna imorgon är inte att klaga över 8.45 till 13.30 : ) Får se hur det går att träna så tidigt på morgonen, för vad jag vet har aldrig min kropp vistats i någon form av träningslokal frivilligt innan klockan 9 på morgonen förut. Möjligtvis när man gick i skolan och dagarna började med gympa, men som sagt, inte frivilligt.
Efter jobbet ska jag hem till Indra, vänta på att Putte slutar jobbet och därefter köpa något fint till hans mamma som fyllde i tisdags. På kvällen ska vi hem till henne för en god middag och trevligt sällskap.

This is it for today, tomorrow is a new day!

Bye!

A Newborn

Bloggvärlden får nu beskåda en nyfödd bloggare. Jag har dock inga förhoppningar och har inte heller några planer för min blogg. Anledningen till att jag är så sen in i detta bloggfenomen är för att jag inte riktigt förstått mig på det hela, och inte heller känt att det är något för mig. Men jag kan å andra sidan inte veta förrän jag provat. Så denna blogg får bli lite av min vardagliga dagbok, som ska hålla styr på alla dessa tankar som snurrar runt dagligen i mitt lilla huvud. Känner att börjar snurra så mycket nu att jag knappt kan tänka klart eller minnas små saker, så jag hoppas att bloggen blir lite av mitt bollplank. Håll tummarna för att jag ska lyckas skriva regelbundet och att jag samtidigt skriver något vettigt och roligt.


                                                                                            ***

Idag har jag inget planerat what so ever, tanken är att jag ska gå och träna lite på gymmet efter jag skrivit klart detta inlägg, kollat klart på Prodjekt Runway samt varit ute men min lilla tös på 4ben/år. Men efter jag gymmat, vad händer då? Kanske ringa min käre vän Nadja för en fika eller promenad?! Min käre sambo jobbar iaf till kl 16 och därefter ska han iväg och spana på en crossbuss. Så jag har ett par timmar att underhålla mig själv på tills det är sängdax. Men nu tackar jag för mitt första inlägg och hoppas att det inte dröjer så långt till inlägg nr 2.

See you later!