Vi är ute i skogen med Indra och leker lit...

img_0215 (MMS)

Vi är ute i skogen med Indra och leker lite. Hon är otroligt lydig så fort köttbullarna kommer fram, hon valde t.o.m sina köttbullar över en hare som dök upp mycket nära henne, som jag självklart trodde hon skulle jaga, men icke! Hennes köttbullar var det viktigaste :)


Å va jag önskar att man var frisk. Finns...

Å va jag önskar att man var frisk. Finns inget värre än att ligga inne med influensan, det är fint väder ute, alla verkar vara på gott humör och fixar inför kvällens bravader. Själv ska jag för tredje dagen i rad ligga i sängen och svettas :( Märks t.o.m på Indra nu att hon inte tycker det är kul med en sjuk matte. Kan inte ens gå ut med henne, då jag lätt tuppar av när jag har influensan, vilket jag höll på att göra imorse när jag skulle dricka vatten. Som tur var hann jag precis tillbaka till sängen. Så nu när Putte inte är hemma har mamma varit här och tagit ut Indra. Inte nog med influensan så har jag även haft ont i mina visdomständer, på ena sidan är det lite inflamerat, vilket inte känns skönt. Får köra med mycket munvatten och hoppas de hjälper. Har ju lite tandläkarskräck. Nej nu ska jag försöka vila, har varit vaken sen kl 6 imorse. Ha en toppen kväll mina vänner och ha lite kul för mig också.


Seeeeeeg torsdag!!!

Idag har varit den segaste på länge, kan bero på att jag inte mår helt 100%. Känner mig hängig, ont i kroppen, på G att få ont i halsen och ont i nacken. Jag har sovit tok mycket idag, så de är kanske därför jag känner mig hängig?

Jag skulle ha pluggat en massa idag var tanken (placeringsrådgivning), men eftersom jag varit så hängig har det inte varit någon idé. Så jag får köra hårt imorn efter att jag besiktat Elsas bil, samt skjutsat henne till frisören och banken. Vore trevligt med ett träningspass imorn också eftersom det inte blev nått idag. Men de beror helt på hur man mår.

Jag ska förresten kanske på klädbytardag imorn, om man hinner. Det ska vara i Folkhögskolan här i stan och pågår imorn och på lördag. Då ska man ta med sig 1-5 plagg som man sen kan byta in till något annat plagg. Inte riktigt min grej men har aldrig varit på nå liknande förut.

Nu ska jag ta och titta på hockeymatchen mellan Djurgårn - HV71 på kanal 5.

Hoppas ni haft en bra dag i detta förvirrande tråk väder.

See you soon!

 





Just nu sitter jag och mamma i sporthallen...

img_0202 (MMS)

Just nu sitter jag och mamma i sporthallen på en av Ica Maxis events. Vi har precis ätit av deras medelhavsbuffee och nu väntar vi på att Fantastic Four ska börja spela. För er som inte vet vad det är för band, så var dom med i Talang   1 lr 2 år sen och de sjunger gamla 60tal hits så som "My girl". Efter dom är det slager med Kikki och Fredrik Kempe t.ex. Inte min favorit men man får ställa upp för mamma ibland.


Nu tror jag verkligen att vädergudarna tes...

img_0186 (MMS)

Nu tror jag verkligen att vädergudarna testar vårt tålamod. Har vi inte fått tillräckligt av snö i år?! Eller är det aska från vulkanutbrottet på Island som faller mot marken?! Jag försöker hålla humöret uppe iaf, vädergudarna ska inte tro att dom kan jävlas med mig och få mig mindre glad... Jag ska minsann visa dom en glad tjej idag!!!


Idag har jag sprungit runt på TP med Eva s...

img_0183 (MMS)

Idag har jag sprungit runt på TP med Eva samt en sväng till nya skobutiken i City huset, Deichman sko. På TP fick jag en liten förtidig födelsedagspresent, nya träningsskor. Jag har velat ha dessa ett par månader nu, men inte haft råd. Nu när vi var där skulle dessa plockas bort då dom bara hade 2par kvar + att dom skulle prissänkas från 799 till 499, jo man tackar. Så jag fick med mig ett par hem :) Dessa testkörde jag idag och snacka om att dom är lätta och sköna att ha på. I nya skobutiken fanns det mycket snyggt och relativt billigt. Men den affären är livsfarlig för mig, då jag är sko och väskoman.


SOOOL!

Det är onsdag och strålande SOL! Det kan inte bli så mycket bättre än sådär. Idag har jag ingen stor agenda förutom att ta en tur på stan och kanske TP. Känner för att fönster shoppa lite. Sedan ska det dansas med min kära vän Nadja, det är vår dans-onsdag och det är Funky.

Igår var vi en sväng till en annan del av Köping för att hälsa på vår älskade vän Robin, som vi inte träffat sen juldagen. Hade har både hunnit vara i Tokyo 2v samt blivit sambo, vilket vi tycker är super roligt. Väl framme hos dom så började vi med att höra om Tokyo vistelsen och titta på över 800 bilder, vilket tog ca 1h att gå igenom. Vilken stad! Vi hann tyvärr inte vara där så länge då Putte började nytt jobb igår, så vi åkte hem redan tjugo i 9, men dom 3h vi var där bara flög förbi. Så vi har bestämt oss för att ses en helg här fram över. Robins sambo Rosanna vill gärna komma till E-tuna för att se vår lilla stad (inte mycket att se, men mer än Köping ;) Hon har nämligen flyttat från Varberg. Så vi får se vad vi hittar på, om vi kanske styr ihop nå roligt över Valborg kanske?!

Nej nu ska jag ta och dra upp min lilla sömntuta till hund för att gå ut och gå.


See you later my friends. Go out and feel the sunlight!


Nu sitter...

0-5e4a6b76514ed426affcc57155fc97e1.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Sthlm. Följde med Evelina upp kl 7 imorse, vi skulle kolla på en bil, som var skit. Så vi har gått på stan sen kl 10 och snacka om ångest. Hittade massor :( Men det blev en lite sjal till Indra för 39kr :) Så hoppas hon blir glad iaf. 


Nu finns det ett sätt att få Spotify Premium gratis!

Om du vill slippa allt reklamtjat på Spotify och även kunna lyssna på Spotify i din iPhone vart du vill/när du vill, så gå in och regga dig och var med i en undersökning. För att komma till sidan klicka här!


Sitter på...

4773927f388c7a56df2035ea4077ebab.png

Kolla varifrån!

Sitter på denna vidriga arbetsförmedling vi har. Vid ankomst för ca 40min sen var det nästan 60 pers före, nu är vi nere i 23 före, det tar sig. Blir bara sp jäkla irreterad på deras system, att ha alla under samma tak kanske inte är så effektivt. De anser att man kan vänta om man inte har nått jobb, man jag skulle gärna förvalta min tid lite bättre än att sitta här. Måste tyvärr skriva in mig idag efter en månads jobb. Men snart behöver jag inte bry mig om de här och de ska bli för jäkla gött. Nu ska jag återgå till att vänta...


Vårmys

Det har varit en helt underbar Söndag idag. Solen har visats sig hela dagen, jag har shoppat vårskor, tittat på årets första crusing i stan, samt varit hos puttes farmor och ätit årets första glass. Man har bara gått/åkt runt och njutit hela dagen. Det är så ljuvlgt när våren visar sig och det börjar blir en massa rörelse ute på gator och parker. Det märks även på Indra att det är vår, hon blir så sprallig/glad och vill bara vara ute i solen och gotta sig hela tiden. Härligt är även att se Putte på sin "nya" hoj :)

Nu ska vi titta på Twilight - New moon och äta lite chips med dipp. Mysfaktor = Hög!

Hoppas ni haft en lika skön och härlig vårdag som jag B-)


Over and out


Idag var...

0-4015232b2f97e2577e690981874faa6f.png

Kolla varifrån!

Idag var det ett måste att köpa nya vårskor. Dom gamla hade nämligen spruckit rakt över sulan och var hemskt slitna. Så det fick bli ett par snygga vita Puma. Dessa ska  användas flitigt nu när våren är här B-) Nu sitter jag vid Max och väntar på min älskade som är ute med hojjen. Ska inviga uteserveringen och därefter blir det att titta på crusingen kl 4. Nu är våren här! Me löv :)