Varning! Packning pågår...

Igår var första arbetsdagen efter två väldigt snabba veckor. Överlevde dagen utan problem trots sömnbrist, men det kändes rätt skönt att vara tillbaka i vardagen. För er som läst tidigare inlägg om att jag måste ha en utmaning, drog jag igång en liten intern tävling mellan mig, chefen och ena kollegan, där den som förlorar får bjuda de andra på middag :) Vi tyckte att en stegtävling passade utmärkt och anmälde oss på Wellstep.se. Vi ska få dököttet att "vandra" från Göteborg till Rom på 90 dagar. Känner redan nu att mitt namn står som vinnare och ser fram emot att bli bjuden på mat :)
Känner mig jätte peppad för denna lilla tävling, alltid kul att ha något att se fram emot och se hur snabbt man tar sig fram. Så tävlingen startar på måndag när jag hämtat ut miin nya stegräknare på Stadium och är på arbetet igen. Efter denna kommer jag och Elena spring i Fias fotspår till våren. Vi har bestämmt oss för att springa Vårruset på 5km i Västerås. Jag har aldrig varit någon löpare, men detta ska jag fasen klara.

För att återgå till rubriken så är det endast morgondagen mellan mig och Barcelona resan. Så denna kväll har vi ägnat oss åt att packa vår stora gemensamma resväska där skor, hår-verktyg, samt annat smått och gott får ligga. Sedan har vi varsitt handbagage med kläder som max får väga 10kg. För er om undrar varför vi har så beror det på att varje incheckat bagage hos Ryanair kostar pengar. Så vi känner att det är onödig utgift. Alla tyngre saker får vara i resväskan och kläder i handbagaget. Tror det kommer bli kanon. Man har dock som vanligt problem med att packa rätt och inte för mycket. Vi ska endast vara borta i 4 dagar, men av någon anledning packar man för mycket. Är det något i kvinnans dna som gör att vi blir som tokiga i packningen? Eller är det bara jag? Vilket fall som helst så tror jag att man kanske lyckats få till rätt kläder och tillbehör. Blir spånnande och se hur man känner när vi är i Barcelona på torsdag, om man är lika nöjd då :)
Det ska i vilket fall som helst bli super kul att åka iväg på en mini resa. Som jag har längtat!
Men gud vad jobbigt det kommer bli att lämna Indra - kommer sakna henne så.

Kommer bli en super stressig dag imorn efter jobbet. Måste försöka komma iväg tidigare för att hinna. Måste till vetrinären för att klippa gumman klor, packa det sista, äta, lämna min älskade Indra till Elena, hinna hämta brorsans bil och lämna våran till Johan. Har fler saker jag måste försöka hinna med men kommer inte ens ihåg dom längre. Det blir som det blir!

Sedan ska man försöka hinna vila lite innan uppstigning kl 03.00 i morgon natt, för bilen skall rulla från staden kl 04.00. Gahh va tidigit och sömnen kommer att skrika i bak huvudet, men får försöka sova på planet. Hoppas man klarar av att hålla sig vaken bakom ratten bara.. Önskar just nu att man drack kaffe.

Nej nu ska jag sova och drömma om min älskling.

Hej hopp!



Å jag får ju inte glömma att reta er lite med hur fint väder vi kommer att få ;-)
http://vader.hitta.se/Barcelona/


Sitter hemma hos Noak och Nadja på en lite...

img_0594 (MMS)

Sitter hemma hos Noak och Nadja på en liten mini kräftskiva. För min del blev det räkskiva :) Köpte en otroligt god dubbelrökt lax som var väldigt uppskattad. Snart bär det av bowlinghallen för att spöa grabbarna.


Sitter ute hos brorsan i mitt älskade Kvic...

img_0590 (MMS)

Sitter ute hos brorsan i mitt älskade Kvicksund. Har blivit bjudna på god mat och underbart sällskap. Vill att kvällen skall fortsätta i många timmar till! Tjo och flöjt


What to do this tuesday?

Jag har så äckligt tråkigt!!
Det är min sista semester vecka, vill hitta på nått men har inge lust med nått heller. Den känslan i kroppen har ni väl haft nån gång? Vad ska man hitta på en regning tisdag? 
Har en massa tvätt jag behöver ta mig igenom, behöver plugga, behöver träna. Men jag orkar inte ett skit.
Vill bara göra nå kul! Som att åka till Stockholm på en shoppingrunda, middag, Gröna lund eller vad som helst. Bara känna att man gjort nått på sin semester. Ska egentligen inte klaga så mycket eftersom jag åker på en liten weekend till Barcelona nästa torsdag, men ändå!

Så tråkigt att min älskade inte har semester nu tillsammans med mig. Att han är i Mjölby och jobbar hela veckan känns inge kul alls. Vill spendera min semester med honom, inte själv.
Det är min första betalda semester på 3år och jag känner inte att jag kan njuta. Finns oftast bara en massa måsten hela tiden. Ni som känner mig väl vet att jag lätt blir stressad och uppe i varv, och jag har svårt att komma ner i varv och behålla energin. Hade bestämt med mdig själv att dra igång med träningen den här veckan, men hur ska jag få energin till de?

Just nu känner jag mig som en blek fet gris tyvärr utan motivation.
Skulle ge vad som helst för en PT som pushade och motiverade mig. Innan jag var så sjuk i våras kände jag mig tränad och bra i kroppen, men nu är allt borta. Det är så svårt att komma tillbaka till den formen, eller egentligen inte om man hade orken att träna 4dar i veckan igen.

Nej usch, måste ta tag i mig själv och börja ta hand om mig själv bättre. Både kroppsligt och mentalt.
Behöver bland annat sluta äta sånt som innehåller laktos för att se om det är de som fuckar upp min mage.
Behöver lära mig att äta nyttigare och mer näringsrikare mat som gör att kroppen får balans och får den att må bättre, samt äta sånt som ger mer energi. Men jag är totalt KASS när det kommer till mat. Har ingen fantasi och vet inte vad som är bra att äta och inte. Önskar man var så tät att man kunde ha en kock som fixade allt.
Vart ska man börja någonstans?
Vill ju finna ro och balans i kroppen innan man börjar träna så man inte tränar på "fel" sätt. Att man bränner muskler istället för fettet pga dålig kost och för lite vätska.

Kan iaf erkänna att denna sommar inte alls blev som tänkt. Jag får försöka se till att vi kan ordna en utlandsresa i vinter, så man har nått att se fram emot och längta till. Känns lite för långt att längta till nästa sommar.
Sommarn ger mig mer ångest för att den går för fort...
När hösten väl infinner sig längtar man till en riktig vinter för att slippa allt regn. Sen när vintern är här ser man fram emot våren då solen börjar värma upp oss efter så många månaders mörker. Sen när våren kommit är det helt plötsligt sommar och den bara rusar iväg. Beror ju antagligen mest på att man gör så mycket mer på sommarn och att man planerar oftast sin sommar i förväg.
Jaja inte mycket man kan göra just nu, sommarn är förbi, det är bara att se fram emot hösten. Jag ska vara positivt inställd varje dag så man inte blir deprimerad när mörkret väl kommer. Jag är ju annars en som behöver solsken för att fungera som bäst. Men det kommer att funka.

Nu har man skrivit om en massa tråk, men behövde bara få ur mig dessa negativa tankar för att kunna trycka in de positiva. Nu börjar vi på ett nytt kapitel och hoppas kunna sätta upp ett realistiskt mål för mig själv som jag ska arbeta på här i höst. Någon som är sugen på en utmaningen eller nån som vill sätta upp ett mål?
Så kan vi tillsammans pusha varann till att nå vårat mål.
Jag skulle vilja gå ner ca 3kg eller snarare omvandla mitt fett till muskler. Skulle även vilja förbättra min kondition så att man kanske kan springa Vårruset i Västerås i vår.

Kom igen nu mina vänner - året 2011 ska bli självförtroendests år. Sommarn 2011 ska bli den sommarn man INTE kommer vilja stå i vassen. Sommarn 2011 kommer bli året då man känner sig nöjd med sig själv och sprudlar av självförtroende. 

Who´s with me?!


 


Nu har jag en undersökning. Finns det någo...

img_0582 (MMS)

Nu har jag en undersökning. Finns det någon ute i världen som använder våtservetter för att torka rumpan efter att ha gjort nr 2????


Dagens middagstips - Är du ute efter en lä...

Dagens middagstips - Är du ute efter en lätt, stark, snabb lagad semester middag?! Då har jag det ultimata tipset här. Fullkorns makaroner, hot tacokryddad köttfärs med lite lök. Kittlar döds- skönt i kistan :)


Fredag --> början av en underbar semester

Dagens vill ha:  Ett glas rosé
Dagens klädsel:  En lilarutig skjort-klänning + svarta leggings
Dagens frisyr:  Lite halvslarvigt och vågigt
Dagens låt:  Waka, waka med Shakira
Dagens planer:  Ingen aning, ett glas rosé på min eller din balkong för att fira min semester?!
Dagens saknad:  Min Putte som jag glömde ge en puss imorse.
Dagens dummaste:  En man som försökte kränga cyklar till mig
Dagens misslyckande:  Att fokusera på arbetet istället för semestern :)
Dagens drog:  Coca Cola
Dagens köp:  Nothing yet...
Dagens godis:  Marabou Co-Co
Dagens humör:  Happy like a dolphin
Dagens citat:  Alla djur, utom människan, vet mycket väl att livets huvudsakliga mening är att njuta av det. / Samuel Baulder
Dagens roligaste:  Att gå på semester!!!

Har haft en super mysig sommarkväll med de...

img_0573 (MMS)

Har haft en super mysig sommarkväll med de underbaraste och till tonerna av ljuv musik. Melissa Horn har en fantastisk röst. Kvällen avslutades med en McFlurry på McD. När man kom hem hade vi Danne.B på besök. Mycket trevlig.. Kvällen kunde inte ha blivit bättre än så här. Har åter igen en rejäl dos av glädje rus i kroppen. Nu längtar jag till lördag då en återförening med de underbaraste sker och då har jag även gått på semester :). Nu blir det natti natt.


Wohooooo

Nu ska jag äntligen packa ihop för dagen.
Har varit en mycket seg dag på jobbet. Tröttheten har kommit ikapp och
så tror jag att kroppen per automatik går ner på lågvarv såhär få dagar innan semestern.

Nu blir det till att rulla hemmåt. Pussa lite på P och Indisen (som för övrigt är skengravid igen), sen så kommer
Tida och alla de andra vackra brudarna och hämtar upp mig.

Måste försöka hinna välja kläder och äta innan också.

Oj oj hur ska jag hinna ;-)

Nej nu säger jag skepp och hoj för nu tänkte jag rulla ut på de blöta vägarna som tar mig tillbaka till Eskilstuna.

Bye bye

Myskväll

Ikväll väntas det blir en mysfaktor HÖG!
Ska till Torshälla med de underbaraste tjejerna för att titta, lyssna och njuta av tonerna från Melissa Horn.

Känner att det kommer bli en toppen kväll.
Jag ber till vädergudarna att de räddar kvällen från regn.
Vill ha lite solsken så man kan njuta av en riktig svensk sommarkväll med härlig musik.

Tjo och hej vad jag längtar till att klockan ska slå 18.30 så man kan bli upphämtad.
Ska bara ta mig igenom denna arbetsdag först och försöka få klart på högarna.

Å gud, vad ska man ha på sig?!





Underbara Lördag kom tillbaka

Lördagen den 31a juli 2010 kan endast sumeras med glädje!
Jag hade nog ett glädje rus i kroppen hela dagen.

Efter en veckas hårt arbetande så hade jag en hel lördag planerad in i minsta detalj. Klockan 12 var jag och hämtade sötaste lilla Moa för lite häng i Parken Zoo. Vi mös runt där bland djuren i ca 3h och vädret var perfekt för dagen. Moa verkade helnöjd med djuren fast det var lekparken som lockade mer. Det är så mycket roligare att vandra runt på ett zoo med ett barn, dom ställer så mpnga knasiga frågor som man absolut inte kan besvara med kunskap.

När vi väl gått igenom parken och sett allt, tog vi oss till McD för att få lite klet i magen. För att nya äventyr väntade oss båda. Efter maten bar vi oss hem till mig för att hälsa på P och Indisen innan vi satte oss i bilen igen.

Vi var och hämtade upp dom bästa av dom bästa Fia, Elena och lilla Judith, för att därefter bege oss till Malma marknaden. Stackars Fia som satt trångt mellan två barnstolar i baksätet, men verkade överleva trots allt.
När vi väl äntrade marknaden gjorde båda barnen totalt uppror och bara skrek, men efter lite vaggande kunde vi försöka gå obemärkt genom stånden. Men väl på plats mellan borden, som stod på sin sedvanliga plats, var det samma gamla visa. Man vandrar runt bland folk, tittar lite halv dant på borden, köper lite remmar, prov smakar lite korv i alla slag och sedan tar man sig hem.
Men då Moa uppmärksammade hoppborgarna direkt när vi kom dit, fick vi till slut ge oss dit för att göra henne nöjd. Och jag vet inte vem som hade roligast, Moa och Judith eller vi "vuxna"?!
Jag kan summera det på så sätt att det var väldigt länge sen man skrattade så mycket. Speciellt Elenas superwoman kast över madrassen för att få tag på Judith, vilken syn, och hon missade också. Sen kan man ju säga att dessa madrasser är nog inte gjorda för "fullvuxna" kvinnor *haha*.

När vi väl näst in till skrattat ihjäl oss, tog vi med skrattet tillbaka till bilen för att börja färden hem igen. Lämnade av sötnosarna, för att åka hem, byta kläder och sedan ta sig tillbaka till Elenas place för lite vin-dricka.
Det var så himla underbar att bara vara och låta munlädret flöda. Vi hade en toppen kväll ända in på småtimmarna.  Tackar er underbara ni för en helt fantastisk dag, kväll och natt. Tänk att så enkla ting, små utflykter och lite soffhäng kan vara som en orgasm för själen.




Denna måndag har helt enkelt visat sig vara en skit måndag som många andra. Totalt kaos på jobbet, vilket medförde att jag inte ens ta lunch eller åka hem tidigare. Allt gick bra till slut, men var ganska påfrestande då jag haft så ont i magen sen igår kväll. Men det som inte dödar det härdar och på fredag går jag på semester!!
Först ska det lyssnas och njutas av Melissa Horn på onsdag med helt fantastiska människor, sedan semester på fredag och därefter fest på lördag. I love it alot!

Nu ska det tittas på de patetiska b-kändisarna på celebrity rehab på kanal 5 och invänta min älskade P som åkt mc hela kvällen.

Thank you and good night my friends!