Igår när...

77ddcef557616b45646710123b9c1fe7.png

Kolla varifrån!

Igår när jag kom hem efter intervju var jag sjukt sugen på korv stroganoff, som jag säkert inte har gjort på typ 5år. Men jag lyckades iaf knopa ihop denna avancerade måltid ;) och den blev super god. Putte blev helt till sig och gav mig två tuppar upp :) 
För övrigt så blir det dans ikväll, å så jag har längtat. Ska bli skit kul. 


Är barnvakt...

0-4318554f9b2d707ff556b340aa4b1e82.png

Kolla varifrån!

Är barnvakt åt Idun idag också, medans syster är till v-ås. Nu har Putte precis fått henne att somna. Dom är så söta tillsammans, längtar lite efter en egen :) 


Sitter hemma...

2f66878504d5db73aae486d54d9396d9.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma med ett stycke bebis i knät och en stycke vovve. Vi har det jätte mysigt och hon är så söt. 


Sitter hemma...

0-1545e1d6a7b6bf721c02274426a2a97c.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma hos Puttes kompis Danne och dricker lite cider. Skulle bli en lugn hemmakväll men ville sociala lite. Idag för övrigt har vi farit runt lite överallt, har varit så himla härligt väder. Annars blev det bodypump i vanlig ordning, det var nytt program och en ny instruktör, både programmet och inströkteren var grymma. Vilket drag det var hela passet, man blev jäkligt peppad. Får hoppas han instruerar pump varje lördag. Hoppas ni har en trevlig kväll. See you later


Sitter här...

5bbb891f6391c618db61ac6a0fce8e14.png

Kolla varifrån!

Sitter här i stänkan på ett litet café mittemot jobbet, har precis ätit lunch i min ensamhet. Mår inge vidare idag förövrigt. Igår efter träningen var jag jätte trött, somnade innan Grey's :( Hade tryck på ögonen igår kväll och kände mig tung i huvudet, och det tycks hålla i sig idag också. Vet inte om det är bihålerna som trycker sådant på ögonen. Vill bara hem och lägga mig i min älsklings famn. 


I gotta feeling...

that this weekend is gonna be a good weekend!

Idag är det underbara Fredag, den bästa dagen på heeela veckan. Allt är så bra med fredag, alla är glada och lättade att det entligen är helg. Ikväll blir det fredagsmys hemma i soffan med underbaraste två. Sen är det Lördag, då väntas för träning i form av Bodypump (å så jag har längtat), sedan ska det letas present och sen ska man göra sig fin inför kvällens händelser.
Min älskade Bella kommer dit, och vi har tyvärr inte träffats sen i somras, vilket är länge sen :(
 

Nu ska det lunchas. Hejs


Ny header

Jag har lyckats knåpa ihop en lite mer personlig header, är ganska nöjd men ska exprenentera lite mer och se vad man kan få fram. Men de får jag göra när man har lite dötid och när man lärt sig lite mer om hur man gör.

Nu ska jag ta och hoppa ner i säng för ett par timmars djup sömn. 

Imorn har jag en del att fixa, förutom jobb ska Evas bil besiktigas i S-näs, efter de ska det letas present till Ph. Sen ska jag leverera lite smycken är tanken. Så jag hoppas man hinner med allt bara.

Natti natt

 





Vem döljer solen?

Idag vaknade man inte med samma energi som tidigare dagar. Kan det bero på att man inte blev bländad av solen imorse? Jag var så trött när jag gick upp och inte tala på när man satte sig i bilen, fy va tråkigt det var att åka till jobbet. Hela veckan har man åkt med glädje till jobbet, man har fått gasa lite på den torra motorvägen samt ha solbrillor på, hur underbart som helst. Jag vill ha SOL jämt!
Är så trött på denna snö och ishalka, man kan ju knappt gå på marken utan att halka 1 miljon gånger. Det är ju bara ett under att man inte ramlat än eller sträckt sig.
Ikväll blir det äntligen träning i form av Core. Ska bli så himla nice, sncka om att jag längtat!

Snart är veckan slut för övrigt, den har gått väldigt fort, kan bero på att jag inte hunnit mer än att jobba. Men på lördag blir det fest. Då ska jag nämligen på 100års fest på Majjas. Min älskade "bror" och tre av hans vänner har fyllt eller ska fylla 25år i mars, så dom ska vi fira med en stor fest. Ska bli väldigt roligt.

Nu ska jag ta och fila lite på mina idéer som snurrar runt i huvudet.

I´ll be back!


Sol, sol, strålande sol

Jag sitter här på jobbet och det är ovanligt lugnt, kan det bero på det fina vädret?
Jag sitter iaf och längtar efter att få gå ut i detta härliga solsken med solbrillor på. Men jag får dock vänta till kl 16.
Det är så underbart att vakna på mornarna och se att solen reflekterar i snön som ligger på taken. Man vaknar med en sån energi och man studsar upp ur sängen.
Som imorse t.ex. hoppade jag upp, började först plocka ur diskmaskinen, lagade sedan fullkornshavregrynsgröt och medans jag väntade fyllde jag på diskmaskinen. Sedan njöt jag en stund av min frukost framför the Voice på femman och när man hade ätit klart gick jag tillbaka till köket och diskade de som inte fick plats i maskinen.
Så bara av lite sol fick jag massor med energi och massa städglädje.

För övrigt har min goaste lilla vovve blivit skengravid igen. Hon är väldigt låg och trött hemma. Vill gärna ligga på en eller ligga själv i sin säng. Men så fort vi går ut, då får hon energi beror nog mest på solen.
Hon älskar solsken, sådan matte sådan hund =)

Nu ska jag uppdatera mitt arbetshuvud lite innan lunch, får passa på när det är lugnt på kontoret.
See you later my friends!


Orgasm för öronen

Ligger med datorn på magen och tittar/lyssnar på Hoffmaestro. Ett så himla skönt band, älskar verkligen deras musik. Bara ligger och njuter av musiken och texterna. Kan inte bli så mycket bättre än såhär, perfekt söndags musik. Lyssna och njut!














Nu ska jag mysa lite med min skengravida vovve. Upptäckte igår hemma hos Noak och Nadja att hin har börjat mjölka igen, vilket förklarar varför hennes tuttar hänger mer nu än för någon vecka sen. Så nu blir det att dra ner på maten och motionera mera, så hon slutar producera mjölk.

See you later my friends!


Nu har...

0-3ea60eed4e78ffeaf9edde7bf20aad5a.png

Kolla varifrån!

Nu har vi precis kommit hem från en super mysig kväll hemma hos Noak & Nadja. Har kollat på Melodifestivalen och en film som hette Seven. Men vad hände med Alcazar, hur kunde inte dom gå vidare? Väldigt märkligt. Nu ska jag mysa lite med min älskling. Natti natt 


Idag fyller...

02cd367942df7b4bc85cd7a5918e8e94.png

Kolla varifrån!

Idag fyller min älskling år, så dagen har endast tillängnats honom. Grattis gubben! Vi har haft hans familj och min pappa på fika idag, Putte bjöd på sin goda äppelpaj. Nu sitter jag på Grillstugan och väntar på mat, orkade inte laga idag. See you later aligator! 


Nu har...

0-45fb289b6c04ce5fc2386d0204a906ed.png

Kolla varifrån!

Nu har jag kommit igång med min nya telefon, men det var inte helt lätt i början ska jag lova :) Var hem till underbaraste Nadja på förmiddagen och fick en lite lektion i iPhone, tack gumman. Jag och Ida ringde även och bokade biljetter till Lady Gaga till den 7maj, åt oss och några andra trevliga tösar. Nu ska det lagas lite mat. See you later! 


Working Girl

Idag arbetas det på tuna kontoret. Känns så skönt att slippa ta bilen till jobbet. Det är bara att gå ner, man kan lunch-dejta och när man slutar är det så skönt att ha när hem. Det är så härligt. Vill vara kvar. Skönt att veta att man jobbar här i sommar iaf, då kanske man får lite mer fritid efter jobbet och kan ta vara på dagarna mer då.

Denna vecka har jag tyvärr varit sjuk. Började redan i torsdags förra veckan, med förkylning och ont i halsen. Men jag jobbade både torsdag och fredag. Lördagen bestod av firande av lillasyster och massa gos med Idun. På kvällen väntades en maskerad som jag absolut inte ville missa. Jag kom dit som en lite vågad Erin Brockovich (Julia Roberts), vilket var lyckat! Gubben min hade sitt skinnställ med solglasögon, påminde lite om Tom Cruise i Top Gun, mycket snygg =) Vi hade iaf jätte trevligt på festen och vi var bland dom sista att lämna lokalen.
På söndagen vaknade jag av kall-svettningar och var nära att tuppa av. När jag får influensan har jag lätt för att tuppa av, så jag blev orolig att jag hade dragit på mig de. Men efter lite vatten, frukost och vila försvann den känslan. Men istället kom feber och en rejäl fökylning. Hade ett jäkla tryck på ögonen vilket var jobbigt. Så antagligen satt det i bihålorna. Så igår kände jag mig tillräckligt frisk för att vara uppe och gå.

Igår åkte jag, Putte och pappa till Västerås, då jag skulle förnya mitt abonnemang och plocka ut en iPhone 3Gs 16Gb. Anledningen till att vi åkte till Västerås för de, var att den inte fanns i lager eller i E-tuna förrän v.11, men i v-ås fanns den. Så jag bad dom lägga undan en till mig, vilket inte var något problem då de hade fått in 6st nya just då. Men när jag kommer dit, fanns det inte en enda kvar!!! Hur kan de hända sa jag då de skulle ägga undan, men de hade de tydligen missat. Gahh blir tokig. Händer alltid mig. Men de fick istället beställa hem en och skicka den till mig vilket skulle ta en vecka. Drygt!
Jag vill gärna ha en ny mobil nu då min håller på att ge upp. De kopplar ofta ner och går inte att höja volymen, bara sänka. Men värst av allt har kameran slutat fungera. Den använder jag väldigt flitigt. Det är en av anledningarna till att jag inte bloggat lika mycket nu. Men det ska bli bättre.

Jag fick en väldigt fin present av Putte här i veckan, som en tröst för att jag var sjuk, Michael Jackson - This is it!. Jag älskade den, just för att man fick en bra inblick hur konsern hade sett ut, sen hans underbara låtar och man fick se en bra sida av just Michael. Rekomenderas till dom som gillar hans musik.

Nu ska jag arbeta lite och sen hoppas att min älskade vill lunch-dejta mig idag. Sen håller jag tummarna för träning ikväll!

Over and out!