Träning + middag = utslagen i soffan

Efter att ha kört bodypump med söta Veronica. Det var ett skönt träningspass men vi saknade dock instruktören Thomas. Så när musklerna var trötta var det dax för kvällsmat, i brist på annat i kylen fick det bli lite av en frukost.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Precis efter att jag ätit upp ringde Putte för att berätta att de skulle prata om rånet jag var med om på jobbet, på Östnytt. Igår fick jag nämligen syn på att en kameraman, reporter och en polis gick utanför banken. Först blev jag lite nervös och trodde att nått nytt otäckt har hänt. Men sen kom reportern in till mig. Jag frågade vad jag kunde hjälpa han med, han förklarade att han kom från Svt och ville höra hur det var med oss 3 mån efter rånet och om vi hade något mer och säga. Men nej vi säger inget till media. Men så idag visade dom iaf ett litet inslag om rånet. Pratade bl.a med en jätte snäll polis om vad som hänt sen sist osv. Jag måste villigt erkänna att det inte gick att hålla emot alla känslor när man får se bilderna igen från rånet. Trodde jag skulle klara av att se det, men det var väldigt jobbigt :( Men det är som det är och jag har fortfarande en del att arbeta med. Det får ta den tid det tar. Nu får det bli duschen och därefter Robinson.

I´m Back or Am I?

Det var inte igår jag skrev en liten truddelutt. Jag har helt enkelt inte haft lust.

Har bara känt att jag egentligen inte haft nå viktigt att skriva om. Eller viktigt och viktigt, jag har haft massor att berätta om egentligen. T.ex. att jag inte är för gammal för en 2 dagars.

Jätte töntigt och inte ett dugg imponerande, men jag har inte pallat med en 2 dagars på säkert 4 år och trodde att min tid som partypingla var förbi. Men under semestern blev det väldigt galna och spontana galej, i´m still on top of the game!

Min semester har kortfattat innehållit renovering av lägenheten, vila, vin, rosé, musik, vila, rosé, vila, rosé osv.

Jag önskar att man hade hunnit med den planerade resan upp till stugan, men då vår lägenhet kallade och vädret inte var nå vidare där uppe, så fick vi göra lite nytta hemma.

När man väl kom tillbaka till arbetet så har det tuffat på i 200km/h. Man har knappt hunnit andas eller hängt med i vad man gjort. Känner mig redan sliten efter 3v och är så överlycklig att man snart ska ha semester igen. Då blir det USA i 17 fantastiska dagar.

Helgerna till dessa tuffa arbetsveckor har i stort sätt endast bestått av kräftskivor. 3 kräftisar har jag klarat av och överlevt. Senast i lördags var vi hemma hos mig och gottade oss i detta vattendjur. Mycket trevligt och underbart sällskap. Fredag bestod också av kräftis och lek, dock hemma hos min chef. Vi hade bjudit in vårt grannkontor Katrineholm för galej.

Nu ihelgen blir det nog ganska lugnt. På lördag ska jag och ena syster brun stå på loppis och sälja av lite skit. Söndag så ska jag vara barnvakt åt mina fantastiska tvillingar och Moa.

Nu kallar tåget  - Tjo flöjt!
Här vankas det en rejäl kräftis. Magen är ...

img_6120 (MMS)

Här vankas det en rejäl kräftis. Magen är full, glasen är halv fulla och jag njuter av sällskapet. Om min Fia hade varit här, hade den varit ultimat. Skål!