SEMESTER

3 fantastiska - underbara - ljuvliga - fria semester veckor är äntligen här! Jag ska njuta av varje sekund av ledig tid. Denna ledighet har jag väntat mycket länge på och är mycket välförtjänt av semester.

Jag hade planerat att åka till vår stuga i Norge nästa vecka, vet dock inte om det blir av än. Fick överraskningen av min käre kille att han skulle bjuda på en sista minuten, då jag fyller på 16 juli. Men igår upptäckte han att hans pass gick ut 3 juli i år! Gahh karlar. Så vi får se om hur detta slutar.

I övrigt har jag inte planerat mer än så. Ska försöka lägga lite krut på lägenheten, spendera en massa tid på min fina hund, mina älskade vänner, min familj. Kommer nog bli en del båtåkande, små utflykter och en del rosé kan tänkas.

Vi startar denna kväll med att åka till Power Meet som är i Västerås hela helgen med goda vänner. Blir även en sväng dit imorn, dock i båt. Kommer få se en hel del konstigt folk men en mängd fina bilar.

Så nu ska jag packa ihop mitt på kontoret och rulla hem till Eskilstuna, för att ta mig (hör och häpna) ett glas rosé!

Vi möts ute i sommarvimlet, möjligen på en strand.

See ya!


Nu har vi kört upp och ner för Vilsta back...

img_7222 (MMS)

Nu har vi kört upp och ner för Vilsta backen 8ggr som var Nadjas mål. Jag orkade dock jogga upp dom två första gångerna men då hade jag fruktansvärt jobbigt med andningen, men det gick lättare och lättare på den fronten. Vi avslutade med sit-up och armhävningar. Sedan gick vi ner till badet och fulade oss lite :) Visade sig bli en härlig kväll!


Idioten

Av någon anledning fick jag frågan av Nadja och Veronica att köra idioten i Vilsta backen.
Till en början hade jag ingen ork What so ever. Men efter att en byggsnubbe som arbetat hos oss i veckan frågade mig om jag spelade fotboll eller handboll så började jag undra vad detta grundades på. 
Tydligen så gick jag som en och jag såg t.o.m ut att köra på elitnivå *haha*

Just av denna "komplimang" så fick jag ett enormt träningsbehov. Som jag uppfattade det hela tyckte dom att jag såg vältränad ut helt enkelt, men jag är inte ens i närheten av att känna mig vältränad. Så jag verkar ha gått med på att köra idioten ikväll iaf. Jag vet att jag inte kommer orka mycket, då jag känner att kroppen inte riktigt orkar, sen så har jag fruktansvärt dålig kondis. Nadja satsar på att springa 8 gånger upp och ned och Veronica vet jag ej, men hon kommer nog köra lika hårt. Jag blir glad om jag klarar en gång. Är även väldigt glad om jag vågar ta mig ner för backen, eftersom jag har en jäkla höjdskräck.

Kommer bli en mycket intressant om jag kommer att överleva utan att svimma, spy ur allt mitt innehåll i kroppen eller rulla ner för hela backen och hamna inne i Vilsta stuga.

Jag är en idiot!
Dessa bilder är lånade från Army Fitness blogg.
Klicka här så kommer ni dit.