Helgen har passerat i en väldig fart, men ...

img_0761 (MMS)

Helgen har passerat i en väldig fart, men den har varit helt underbar. Fredagen spenderades hemma hos min käre bror för målning av balkongräcken. Vi hade väldigt trevligt med massa snack. Jag har märkt att jag blir väldigt lugn och avkopplad av målning. Vilket jag tycker är otroligt skönt. Igår tog jag med Sabine och Moa för en fika. Vilken stor magen hon börjar få nu och jag längtar så himla mycket efter tvillingarna. När kvällen kom så hämtade jag upp min älskade Madde för att köpa lite mat. Sen hem till oss för att korka upp. Med trevligt sällskap, lite spel och mycket skratt, kan kvällen inte bli så mycket bättre. Tack så mycket för igår! Denna dag har spenderats lite tid hos brorsan för att gå igenom några kartonger. Sedan åkte vi hem för att ha söndags mys. Vi absolut älskar våra gemensamma söndagar då vi ligger i sängen alla tre och myser framför tvn. Så himla avkopplande och härligt. Nu ska jag krama min älskade som redan sover. Han åker tillbaka till Alingsås inatt kl 3 :( Ha en trevlig söndags kväll! Kramar


Fy fasen va jag hatar Sj. Skulle åka från ...

Fy fasen va jag hatar Sj. Skulle åka från sthlm 16.55 från spår 10, blev plötsligt ändrat till spår 18. Väl på tåget där, fanns ingen tågförare och de tåget vi nu satt på skulle gå till Gävle. Vårt tåg skulle nu åka via Västerås. Men vilket spår var inte säkert än. Inget svar och 5min kvar till tåget skulle avgå. Upptäckte plötsligt att det skulle gå från spår 5. Springer dit och äntligen var det rätt spår! Sj kan dra åt *pip* Det är inte såhär jag vill spendera min fredagskväll!


Mosters lilla kärlek

Idag har arbetet rullat på i en väldig fart, varit mycket lärorik åter igen. Hade en fastighetsaffär utan mäklare igen, börjar bli min grej, om man ska lyssna på mina kollegor.

Efter en lyckad arbetsdag bar det hem till min mamma för att hämta min bebis. Men då satt en annan liten solstråle och väntade. Mosters lilla Idun. Hur fin som helst. Älskar att se hennes leende och hennes sätt att vara. Ska kidnappa henne nån kväll när man inte har nått planerat, så vi får mysa gärnet.




I morgon är jag ledig *wohoo* Ska ta med Elena underarmen och dra upp till Stockholm för att se min käre Ph´s medaljceremoni, som blir avslutet efter ett par månaders tjänstgöring i kosovo. Glad att han var där och inte i Afgahnistan. Efter ceremonin, tänkte vi ta en repa nere på stan för lite shopping, sen ska det väl ätas en bit mat också. Så det blir att gå upp som en vanlig arbetsdag, då jag blir hämtad kl 07.15. Kommer vara väldigt seg i bilen påväg upp, men kommer sannolikt att bli en mycket trevlig dag.  

Nu ska det nattas kudde. Natti natt kära vänner.


Här njuter man av den perfekta höstdagen i...

img_0736 (MMS)

Här njuter man av den perfekta höstdagen i Flen. Har lång lunch i dag då man jobbar sent. Så jag passade på att gå en 45min promenad ner till sjön. Jag verkligen älskar att se solens stålar blänka i vattnet. Det pirrar i kroppen och jag känner mig lugn. Eftersom man är uppväxt med att åka båt både i Mälaren och de norska fjordarna, får man alltid en härlig känsla i kroppen så fort man ser en sjö eller liknande. Nu ska det ätas en snabblunch i form av fiskburgare. Ut och njut av vädret!


Onsdag - den gråa dagen

Usch vilket trist väder vi har idag. Det är så grått och tråkigt. Jag skulle mest av allt just nu vilja ligga under täcket med min älskade och titta på en film. Det är den ultimata gråa dagen!

Sitter på jobbet och har otroligt lugnt, och det beror nog mest på vädret. Det är nog inte många som vill gå ut just nu. Så för att fördriva tiden lite sitter jag och klickar mig runt på olika bloggar. Fann då en tjej som är fantastisk på att måla. Hittade en av hennes "teckningar" eller vad man ska kalla dom, som jag älskade. Hennes blogg heter smäm - a lady of a certain age. Å detta konstverk vill jag ha på min vägg - Gravity.
 


Fastnade även för dessa två som var lite annorlunda men coola.
Lost my heart to rock n´roll och The extra edition.



Klicka på bilden ovan så kommer du till hennes blogg.


Tänkt om man hade talangen att kunna rita så snyggt. Jag hade varit helt lyrisk. När jag var yngre älskade jag att rita, men eftersom man inte är duktig på det så blir det inte lika roligt. Jag tycker det är roligt att måla väggar och liknande, men det är inte riktigt samma sak. Jag skulle t.ex vilja rita min egna tatuering. Man vet ungefär hur man vill att det ska se ut, men man önskade att man kunde få ner det på ett papper.

Igår för övrigt fick jag äntligen tillbaka min älskade iPhone. Jag fick en helt ny då det gick på garantin, vilket var skönt, då jag hade tappat den i marken en gång och fick då ett litet hack i crom-ramen runt om displayen. Hade ju varit roligt att få en iPhone 4 istället, just för kameran och batterit skull, men jag är nöjd med min pärla ändå :)

Nu ska jag ta och köpa mig lite mat, så man orkar ett par timmars arbete till. Sedan står endast en dag till mellan mig och helgen. Wunderbar!


Livets alla turer

Det är så tragiskt när människor går bort. Man blir nog alltid lika chockad oavsett hur.
Om det är ålderdom, sjukdom, att någon annan bragt dom om livet eller att dom helt enkel valt det själva.

Fast man varit med om att nära och kära gott bort och vet känslan man får av de, så finner man ändå inga ord som på nått sätt kan trösta.

Det är så tragiskt för alla inblandade, speciellt familjen. Att förlora en familjemedlem måste vara det värsta man kan vara med om i livet.

Inte för att jag kände denna person eller träffat, så förstår jag ändå. Man lider med alla inblandade och önskar att denna person var lycklig in i slutet.

När sånt här händer så vill man bara krama om alla man tycker om och berätta hur mycket dom betyder för en.
Man ska ta hand om varandra, visa varann kärlek och omtanke.

Till de berörda så tänker jag på er och känner med er.
Ni vet var jag finns mina fina vänner!

När man får reda på en sådan tragisk händelse, minns jag den dagen då min älskade farfar gick bort.
Den dagen och när P var med om olyckan, är "by far" dom värsta dagarna i mitt liv. En känsla som aldrig kommer att försvinna, saknaden efter farfar som är obeskrivlig. Men jag minns alla våra stunder med stor glädje och lycka. Dessa känslor tar jag vara på med ett leende. Han finns i mitt hjärta och jag vet att han vakar över mig varje dag.


Här bjuds det på en vacker dikt med en vacker bild jag klippt in.


Här är ett av mina favorit citat (som jag en dag ska föreviga någonstans på min kropp) som jag ofta tänker på.

~ What doesnt kill you makes me stonger ~




Fredagen är välkomnad med öppna armar

Denna fredag har hittils varit lite seg. Har ont i nacken (som behöver/måste knäckas), varit lite trött i huvud och kropp. Men denna dag är ingen vanlig dag, för det är min pappas födelsedag - Hurra Hurra Hurra Hurra!

Det blir till att åka hem med tåget idag, då jag fick lyxen att bli skjutsad av min käre P imorse.
När tåget väl kommit in, får man rusa iväg och köpa nått fint, sen vidare till mamma för att fira pappa. Hade hellre åkt till mitt älskade Kvicksund och firat han, men det är bara att gilla läget.

Jag har ett dilemma. I morgon kväll ska jag nämligen på 30års fest och temat är ROSA! Shit hjälp?!
Det är inte direkt min färg och har inte heller något i den kulören. So what to do?

Man behöver ju inte spöka ut sig helt i rosa, men känns inge kul att komma i svarta kläder med ett litet rosa siden band heller. Så jag vet inte vad jag ska göra. Har ingen lust att köpa nått heller.

Någon som har nått snyggt rosa eller förslag på vad jag kan göra?

Vill ju ha något plagg i rosa, gärna. De enda jag har i min garderob är en klänning, som har formen av ett linne med rosa och lila rosor på som jag köpt på Carlings. Eller så har jag en ljusrosa siden kjol med en massa blommor på från Gina tricot. Men vad ska man ha till de i sånt fall. Måste i vilket fall som helst ha svarta strumpbyxor så man inte fryser ihjälp om lilla gumpen.

Jag tar gärna mot alla typer av förslag till kläder och smink.

Häv ö gräjt dej maj frends!


Zürich all over agian!

Då har man äntligen landat på hemmaplan där jag hör hemma. Har hämtat min älskade Indra som matvägrat under min weekend. Men så fort jag dök upp hos Eva för att hämta henne, smällde hon i sig hela skålen med mat, samt en skål hemma. Så nu har hon fått i sig sin dagliga dos av mat. Lilla hjärtat har nog allt saknat mig.

Så åter till vad som hänt under min lilla mini semester.

Fredagen innebar tidig uppgång för att pallra sig till tåget i mörkret. Där möttes vi upp och tog direkt tåget till Arlanda. Efter en bra flygresa till Zürich mötte pappa/maken Adrian upp¨oss på flygplatsen för en liten fika på Starbucks. Därefter sprang jag snabbt in på New Yorker och köpte mig ett bar nya höstskor med kil-klack.
En tjej får aldrig för mycket skor :)
Sedan tog vi pendeltåget till Widen, som ligger strax utanför storstaden, där de bodde i en fin och häftig lägenhet.
Kvällen innehöll lite vin på tumanhand, innan vi gick till en mysig italiensk restaurang som jag gillar, för att äta en tvättäkta italiensk pizza. 

Lördagen startades med att hela familjen tog vovven ut för en lång promenad. Det var verkligen jobbigt vill jag lova. För er som inte varit i Schweiz så är vägarna verkligen som en berg-och-dalbana. Det är långa backar som är minst lika jobbiga att ta sig uppför som nerför. Kan erkänna att jag vaknade på söndagen med träningsvärk i rumpa, vader och onda benhinnor. Men vi hade super fint väder med sisodär 20 grader.
Efter promenaden åkte vi in till Zürich för lite shopping. Vi vandrade runt i nybyggda Viadukten (var inget för mig) men häftigt bygg. Förut har det bara varit en gammal bro som pendeltågen går på, men nu har dom byggt butiker i alla valv som blir i bron. Så det var väldigt snyggt.
Efter Viadukten tog vi oss til Gamla stan och sedan vidare till centrum. Men det är verkligen dyrt i Schweiz. Det märks att folk har lite mer pengar där. Så de jag kom hem med från shoppingen var ett par svarta jeans från Tally Weijl samt en kaffe/the mugg/termost. Till kvällen blev det lite pasta till middag då vi inte kom hem förrän efter nio på kvällen. Så vi åt lite gott, drack ett gott Schweiziskt vin, samt lite efterätter. Hade en väldigt trevlig kväll. Pratade en väldig massa med Adrian vilket var trevligt.

När söndagen kom tog Adrian med oss upp på ett berg som ligger i Zürich som är ca 900m över havet. Som tur var gick tåget hela vägen upp, så vi passade på att ta den. Det var strålande sol, massa folk och en fantastisk utsikt över stan samt Alperna. Så vi satt och nöjt där i några timmar tills det var dax att GÅ ner. Det skulle endast ta ca 40 min ner, men det blev snarare 1h och 50 min. Satan va jobbigt det är att gå i en nerförsbacke. Snacka om att benen var helt stumma när vi väl kom till bilen. Efter att alla kommit på plats åkte vi hem, vilade i 40 min, bytte kläder och gick till en amerikans restaurnag som låg en bit fårn deras lägenhet. Det kändes verkligen som man var på en lite vägkrog i Alabama eller nått. Riktigt mysigt, super god mat och goda margaritas.
Efter middagen gick vi hem, slängde på oss bikinin och gick ut på terassen och bubblade i deras bubbelpool i en timme. Satan vilket härligt avslut på helgen.

Det var mysigt att umgås med min käre kusin och hennes familj. Jag har blivit Mikaelas Vacation-nanny :)

Nu ska jag njuta av svensk tv. Speciellt alla amerikanska program som inte är dubbade. Jag älskar trots allt Sverige landet ändå! Borta bra men hemma är tamme tusan bäst!




De sista som fick avsluta min semester blev lite shopping på H&M där två vanliga tröjor (men ack så bra) samt spray och hårmouse till halva priset. På centralstationen stötte jag på Carolina Gynnings - Ego woman som jag fastnade för och fick följa med min packning hem. Började läsa redan på tåget och fastnade direkt. Trots att jag nickade till ett par gånger. Så den ska jag fortsätta på någon lugn kväll fram över.

 

 

 


Nu lämnar jag landet lagom för denna gång....

img_2923 (MMS)

Nu lämnar jag landet lagom för denna gång. Sitter just nu på flygplatsen och väntar på att göra entré på planet. Jag har haft en mycket bra resan med både shopping och sightseeing. Vi har haft strålande väder varje dag. Vi har haft sisådär 20 grader. Väldigt trivsamt :) I'll be åter on Sverigelandet kl 12.30. Då kommer jag återigen vara kontaktbar eller kommer jag?! Ja ni får chansa om det är så. Risken finns att man är lite trött. See you later my little monsters!