Happy New Year!

Hej hopp idag är det Nyårsafton. Vad kommer detta att innebära?
Slutet på en väldigt jobbigt år och början på att kanske lyckat år? Det vore iaf drömmen.
Idag håller jag på att göra mig fin i min ensamhet. Kvällen kommer att innebära middag hos mamma. Efter detta bär det av hem till Linda för att fira in det nya året med nära och kära.

En kort sumering av detta år 2009:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja!


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, finns det någon som gör det?


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja det var ett par stycken bl.a. Nadja, Elena, Marcus/Sofia och min lilla syster. Vet att det är någon mer men kommer inte på det nu.


4. Vilka länder besökte du 2009? 
Gran Canaria. Norge, och Tyskland


5. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? 
Ett fast jobb, lite äventyr och mer resor


6. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
1 feb och 23 dec


7. Vad var din största framgång 2009? 
Att börja träna och rå om mig själv


8. Största misstaget? 
Att inte bry mig mer om mig själv


9. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Fick något som liknade ett ryggskott


10. Bästa köpet? 
Sista minuten resan till Gran Canaria 


11. Vad spenderade du mest pengar på?
Eftersom jag haft dåligt med pengar detta år så har mina pengar
lagts på räkningar, mat och bensin till mestadels. Men har väl unnat mig ett par skor och lite kläder.


12. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Mina vänner har gjort mig riktigt glad likaså min sambo och hund 


13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? 
Min absoluta favorit: I Gotta Feeling med T.B.E.P


14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och


15. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer sparsam med det lilla jag hade


16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte, kommer inte på något speciellt


17. Blev du kär i år? 
Nykär i min sambo


18. Favoritprogram på TV?
How i met your mother, Scrubs, Nitro Circus, m.fl.


19. Bästa boken du läste i år? 
Läser nästan inga böcker, men Svenska Maffian har det blivit i år iaf.


20. Största musikaliska upptäckten? 
Volbeat, ett helt fantastiskt band.

21. Något du önskade dig och fick? Parfym och en Babyliss iCurl


22. Något du önskade dig men inte fick?
En upplevelse


23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? 
Firade med nära och kära hemma och hade en fest ute i
Stenkvista


24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Fått ett fast jobb/nytt jobb. Haft bättre
kontakt med gamla vänner.  Vunnit pengar.


25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? 
Vågat mig på mer färg


26. Vad fick dig att må bra? 
Mina vänner, sambo och hund 


27. Vilken kändis var du mest sugen på?
I år? Oj de vet jag inte. Men dom som håller i sig är David Backham, Justin Timberlake, Johnny Depp, Colin Farell m.fl


28. Vem saknade du? 
Mina gamla vänner, min kusin Marianne och min stora idol: farfar.


29. Den bästa nya människan du träffade?
Oj, nya personer jag träffat i år, de är svårt. Men om man säger att dom personer som jag börjat umgås med mer detta år, mina nya nära vänner, dom är nog dom bästa. Samt Evelina som gör så himla fina smycken och är super trevlig.


Så detta är väl lite av varje från mitt 2009 som går mot sitt slut. Jag ser ljust på det nya året och välkomnar det med öppna armar. Vi ses nästa år mina älskade vänner. Hoppas ni får en super bra och trevlig Nyårsafton!

Happy New Year!


Ligger...

696f89f81af692175d0d71bf61ba3788.png

Kolla varifrån!

och vilar i snön. Putte och jag har sprungit med Indra i ca 3 till 4dm snö. Det tar verkligen på krafterna. Men det var jätte härligt.


Merry Christmas

17c5151fac9c088f956af5aa6d8a54fa.png

Kolla varifrån!

Från oss alla i familjen "Lemsson" till er alla. En riktigt God Jul! Hoppas den är fylld av kärlek och glädje. Många kramar


Nu är man moster igen...

0-2a52e4be35aefa251e39ff3e7d3ddd30.png

Kolla varifrån!

Nu har lilla Idun kommit. Hon vägde ca 3600g. Roligt att man blivit moster till en flicka för första gången. Grattis syster och Robban. Ser fram emot att hålla henne. Tyvärr dröjer det några dagar. Men nu ska vi åka över till underbara Nadja, för att mysa framför bingolotto med hennes familj och vänner. Ska bli trevligt. Ha en trevlig kväll. God Jul!


Lunchar...

0dfe19c999bc55744a52dc68a1d7914e.png

Kolla varifrån!

på jobbet och väntar ivrigt på att mobilen ska ringa. Blir moster vilken sekund som helst. Spännande när man inte vet om det blir en pojke eller flicka. Hoppas det blir en liten tjej, eftersom jag redan är moster till två grabbar. Hoppas det går bra för syster iaf.


Hej...

5207b5b8f62a307f4fdcba405641b8b9.png

Kolla varifrån!

mitt vinterland. Nu är jag här *sjunger* Jag, pappa och Indra är i skogen och strosar runt i väntan på att mamma ska komma hem så vi får fika. Sen ska jag hem till bror och se hur det han fått till det hemma. Han är så stolt så :)


Indra...

29a96400d0f4d43022163277a50e0e04.png

Kolla varifrån!

och jag ligger i sängen och myser. Älsklingen är på firma/julfest, så vi passar på att ha matte och vovve tid. Hon får egentligen inte ligga i sängen, men idag går det inte att motstå.


Bad hair day...

kan väntas bli imorgon med min vanliga tur.

Just imorgon önskar jag mig gåvan att göra sig fin i håret och ögat för att välja snygga outfits. Min lilla söta Anna ringde och frågade idag om jag vill följa med henne imorgon och modella lite. Vi ska få åka limmo till fotograferingen (som jag aldrig har gjort, fast vill, men som känns lite pinsamt, när man är "vanligt" klädd en vanlig lördag). Vi ska få fotograferas någonstans i stan och vi ska ha med egna outfits, samt fixa håret själv, vilket för mig är värst. Håret alltså. Men sminkning står dom för vilket är roligt och passande, då jag ska på fest hos en gammal kollega på kvällen. Så det är skönt att låta ett proffs göra ett försök på detta fejs. Hoppas man fastnar på bild bara :) Ska iaf bli roligt och spännande att få test-modella lite, något som man aldrig har gjort. Jag som själv inte tycker jag fastnar på bild, just för att jag känner mig som ett kylskåp - Steril, stel och vit.

Men till detta dilemma, vad ska man ha på sig och vad ska man göra åt håret?
Ni som är tjejer och har en kille, ni vet säkert hur det är på helgerna när man ska ut och man vill klä upp sig lite. Man går till sin kille och frågar:
- Hur ser jag ut?
- Ja, det ser väl bra ut!
- Nja, du ser så mörk ut!
- Har du inget annat roligare?
- Ska du ha håret sådär? eller Vad ska du göra åt håret?

Man vill ju alltid se fin och snygg ut speciellt om man ska iväg och speciellt för sin kille. Men jag skulle verkligen vilja att Putte gick in i garderoben och hjälpte mig att välja kläder och säga att detta passar dig fint, eller detta är du snygg i. Att man kan få raka svar och lite hjälp. Vi tjejer säger ju ofta åt killar, kan du inte ta på dig den där skjortan eller så hämtar vi den. Nu kanske det bara är jag som tycker såhär, men vet att det finns någon därute som känner igen sig när man gärna vill ha ett par extra ögon som hjälper en välja kläder osv.

Nu ska jag nog ta och åka över till Fia och låna hennes plattång, som är en aningens bättre än min. Ska försöka testa mig på att fixa någon frisyr, så kanske man slipper panik imorn.

Dagen ska iaf startas med ett underbart pass på Forever  - Bodypump. Imorgon får vi yttligare tillskott i vårt lilla tränings-kompis-harem. Välkommen Linda! Kuligt =)

Wish me luck!

Frozen feet

Idag har vi haft en lugn dag hemma. Bara myst framför tvn och vilat. Rätt skönt faktiskt att bara vara ibland.
Vi var dock ut en sväng på landet för att busa med Indra i snön, vilket slutade med att jag sprang runt och Indra stod stilla och bara tittade på mig. Hon tycker inte alls om att busa i ca 2dm snö. Hon stod bara och lyfte på sina tassar och ville gå till bilen. Det var för blött och kallt för henne. Snacka om diva! Men nu har matte och husse beställt en julklapp till henne. Ett par hundskor =)
Hoppas hon kommer tycka att det är skönt att ha dom på när det är riktigt isigt och kallt ute. Snön och isen är ju inte trevlig att gå på egentligen, vilket man ser på henne ibland men även många andra hundar. Det skär ju in i deras tassar när dom går eller står stilla en stund. Så det ska bli kul om det blir någon skillnad när man är ute och går med dessa söta skor på henne. Hon kommer i vilket fall som helst ha en rolig gå-stil innan hon vänjer sig =)


 



Nu ska jag se klart på S.Y.T.Y.C.D, sen är det natti natt för min del då det ska arbetas på e-tuna kontoret imorn och på fredag. God natt.

Over and out!

 


Snö

0-3666350597ff8eade4f91978297820ad.png

Kolla varifrån!

Indra tittar efter hundar att leka med


A whole lot of snow

Idag bara yr det ner av de vackra vita kristallerna. Det är så mysigt ute nu. Försökte busa med Indra ute, men hon gillar tyvärr inte att bli blöt. Men hon älskar att äta snö och tugga i sig frusna pinnar :)

Denna helg har för övrigt varit helt tokig. Har inte haft en lugn stund, bara farit runt på en massa trevligheter. Which i like!
Det började i fredags med morgon träning i vanlig ordning, därefter väntades arbete i stänkan. Efter arbetsdagens slut, begav jag mig hem för att byta om och sedan gå ner på stan för att möta några familjemedlemmar bestående av Pappa, bror Micke och "bror" Ph. Vi tog oss till Grappa för otroligt god mat och vin. Efter att avnjutit maten och vinet, gick vi till Bishop där det var smockat med folk, vi tog en öl och snackade lite dynga. Därefter kände min far för att åka hem och bror var snäll att göra det. Så jag, Ph och Bendy gick vidare till Centro för att träffa några vänner till dom. Kvällen slutade vid stängning och jag tog mig hem för lite sömn.
Lördagen startades med en trött Tessan hoppade upp ur sängen för att möta upp bästa paret Noak och Nadja på Forever. Det skulle tränas mitt älskade Bodypump. Efter träningen tog jag mig hem för att avnjuta lite frukost tillsammans med min älskling. Efter det åkte vi och fick lite ärenden uträttade. Åkte därefter hem för att ta 1h power-nap innan jag skulle göra mig fin för kvällen. När jag var klar åkte jag och Ellen hem till härliga Sandra på inflyttningsfest. Hade jätte trevligt och det var kul att träffa alla, som man tyvärr inte träffar så ofta längre :( 
Men efter en del skit snack och en massa vin-intag tog jag Ellen med mig och åkte med taxi över till älskade Fia som blev stora tjejen, hela 22år. Hade jätte roligt där med alla härliga människor. Älskar verkligen att umgås med dom alla. Det blev dock mycket dricka, en del snappsar och ingen bulle. Glömde helt att smaka på Fias bakverk. 

Söndagen gick helt i lugn-hemma-mys-flott-anda. Pappa kom över med lite pizza från American. Tok gott men lyckades inte få i mig så mycket, då bakis-magen återigen gjorde sig påmind. 

Igår forsatte vi i söndagens anda och bara var med varann. Har inte setts så mycket och jag min älskling, då jobb-garage-middag-fest har kommit i vägen. Så vi åkte först ut till Puttes farmor och åt smörgåstårta till frukost. Efter de åkte vi och hyrde film. Det blev Ice age 3 och the Hangover (Baksmällan). Båda var otroligt roliga, men bäst var tha Hangover. Snacka om ångest och mycket skratt. Måste ses!

Idag har jag och Putte äntligen ordnat med ett ärende, som vi dragit ut på länge. Skönt att ha det gjort och det kommer underlätta massor. 
Ikväll blir det träning i någon form. Har inte bestämt om det blir att köra Afrodans ikväll eller om man ska gymma. Var länge sen jag gymmade, men får se vad jag känner för senare.

Nej nu ska jag ta och ringa min mor för att se om vi ska ta en fika på stan. Kanske inhandla sista julklapparna?
Jobbar nämligen torsdag och fredag på E-tuna kontoret och sedan nästa vecka i Stänkan. Så det kan vara skönt att ha allt klart inför Jul, så slipper man dagen-innan-stressen som jag annars brukar ha.

See you later, dude!

More jewelries...

åt folket!!

Har varit lite dålig på att uppdatera, detta beror på att jag haft en djävulsk huvudvärk samt feber i 2 dagar, och detta har inneburit inget jobb på 3 dagar, nu när jag äntligen skulle få jobba 1v. Glad= Nej!

Men idag har jag åter igen fått ett trevligt besök av Evelina, som kom med sina fina smycken. Jag hade beställt ett par matchande örhängen till mitt armband jag köpte förra veckan. Blev super nöjd. Hon överraskade även med ett nytt halsband som hon precis hade blivit klar med och jag var först ut att se detta, vilket gjorde att även detta hamnade mitt ägo. Glad = JA! :)

Efter smyckes-shoppingen belönade vi oss med en härlig kall och blöt promenad ute i skogen. Indra ville så gärna springa lite, trodde jag. Hon sprang mest vid min sida. Hon började löpa igår, så hon är väl lite nedstämnd. Vilket jag tycker är underbart, eftersom hon blivit så valpig efter sin skengraviditeten.

Imorgon ska det äntligen arbetas. Ska bli så härligt att få träffa kunderna och kollegorna igen. Blir tokig av att gå hemma själv. Jag och Indra går i cirklar här hemma. Måste hända något snart, väldigt snart. Annars får jag skapa mig en helt ny karriär, vad det nu skulle kunna vara i detta mörker.

Här får ni se mina två nya inhandlade smycken. Älskar dom!






Nu ska jag ta med min älskade och äta en god bit mat!

Over and out!



Saturday night...

and i´m home alone with candle light burning.

Ikväll verkar det bli en lugn kväll. Putte är i sitt garage med en vän och pysslar lite samt dricker en eller tio öl.
Men jag kanske tar mig över till Ida, som har lite fest ikväll, och hälsar på om jag orkar och känner för det.

Imorse blev det träning i vanlig ordning, men dock själv, då mina vapendragare var/är lite dåliga. Men det gick bra ändå och det var kul då vi fick köra nytt pass. Mycket var sig likt, men en del nya grejer blev det och dom var jobbiga. Typ som Dipps, de ni tjejer, de kommer ni gilla ;-) Jobbigt som fasen var det iaf. Det ska tilläggas att man redan hade kört slut armarna med vikter innan dippsen. Men all träning är bra träning, det ska inte vara lätt. Jag ökade även vikterna denna gång i vissa "områden", men känner att jag kan öka lite till på ryggen, så de får bli till nästa Lördag. 
Efter träningen sprang jag runt på TP med min mamma och min pappa, så jag känner mig lite seg. Trodde mig shoppa en del till mig själv men icke,  det jag köpte till mig själv var ett par benvärmare för halva priset, 25kr på HM, ja tack! Hittade inge annat roligt, tur var väl de egentligen. Jag fick dock ett par enkla svarta höga stövlar av mamma. Var väl en liten tidig julklapp, så de var väl snällt. Vi köper inte till varann längre. Vi köper till en person och vi alla drar en lott om vem vi ska köpa till. Tycker att det är ett ganska bra och lyckat koncept.

Nu ska jag ta och äta lite Never stop framför Robinson i mitt mysiga vardagsrum.



No dinner today...

Idag skulle jag bjudit min pappa på middag, men vi flyttar fram det till nästa fredag, då det var några nära och kära som skulle följa med som fått förhinder. Men det gör inget då det förhoppningsvis går att få ihop alla nästa fredag.

Nyss hade jag fin fin besök av underbart söta Evelina Blomkvist som gör egna smycken. Hon har otroligt fina smycken och jag är super glad över att börjat lära känna henne. Nu sitter jag med ett av hennes fina smycken på min arm. Har även fått ett annat skräddarsytt fint smycke som snart ska få ett nytt hem. Har tänkt ordna en liten smyckesfest hemma hos mig efter Nyår. Någon som är intresserad? 
                                     


Detta är mitt armband och gåvan visar jag vid ett senare tillfälle.

Ikväll kommer min underbaraste gamle vän Sara över. Var så länge sen vi umgicks på tu man hand, då hon annars bor i Götet samt i Sthlm där hon pluggar till polis. Ska bli roligt att prata om allt som hänt sen sist.

Imorgon vet jag inte alls vad som händer. Dagen ska börjas med brudarna för lite Body Pump, men brudgänget ska kanske gästas av en manlig gäst. Det ska bli kul. Kvällen får lämnas öppen för förslag. Antar att det blir ganska lugnt, men ett gott glas vin kanske det blir.

Nu ska jag ta och fara ner på stan för att inhandla en julklapp, som jag även får dra lite nytta av ;-)

I talk to you all later!


I didn´t do it

Denna Tisdag har inte varit någon direkt fartfylld dag. Har kännt mig väldigt trött idag trots många timmars sömn. Igår körde vi brudar som sagt Box. Det var väldigt roligt och det var en skön träning. Älskar när man får kämpa lite och har en instruktör som skriker lite som en officer - Me love! Detta kommer från och med nu att tränas varje Måndag och jag ser redan fram emot nästa vecka.

Idag har jag fått oväntande samtal. Dagen började med att Puttes farmor ringde och undrade om jag kunde skjutsa henne till frisören samt apoteket imorn, självklart gör jag det. Ska bli trevligt att umgås lite med henne, då jag inte har någon mormor, morfar, farmor eller farfar i livet längre. Saknar min älskade farfar så himla mycket ibland då han var min absoluta idol, min favorit. Men livet har sin naturliga gång och alla ska vi vandra den.
Andra samtalet bestod av ett jätte konstigt nr och jag ville inte svara. Man vet aldrig vad som finns på andra sidan. Tredje samtalet var från polisen. Så fort jag hör polisen stelnar jag och får en klump i magen. Förstår inte varför dom gör mig så nervösa?! Det handlade iaf om en händelse som jag och några till var inblandade i för ett par månader sen. Vi är oskyldiga och jag hoppas att vi tillsammans lyckas hitta de skyldiga och att polisen verkligen gör sitt jobb den här gången. Jag ska iaf ner på förhör och titta på lite bilder imorgon.
I dont like it, i didn´t do anything wrong and i have to do it!

Polisen cirkulerade runt i mitt kvarter för någon timme sen när jag var ute med vovva. De pratade med en gammal dam, jag fick uppfattningen att någon vidrig ynglig rånat henne på väskan eller nått i den stilen, hoppas verkligen inte att nån hoppade på den där lilla oskyldiga damen.

Nu ska jag kela lite med min lilla gumma och vänta på att min älskade kommer hem.

Over and out for now...