Organiserat kaos

Vi lever som ni kanske förstår i ett organiserat kaos just nu. Vi är nästan klara med vardagsrummet, det som saknas är nytt golv och lister.
Men vi bor för närvarande därinne, då vi håller på i sovrummet samt bygger om vår garderob. Det är både tidskrävande och krävs en del planering.

Så vårt vardagsrum fungerar just nu som sovrum, tvrum, garderob och sällskapsrum (vid besök). Hallen och köket är smockat med saker. Det är helt makalöst va skit man har där hemma.

Men min förhoppning är att garderoben och sovrummet skall vara klara till nästa helg. Då ska det ha målats, tapetserats, golv skall vara lagt, lister skall vara uppe och skjutdörrarna till garderoben skall vara på plats. Så snart det är klart kommer allt kännas lite bättre och det kommer finnas mer yta att vara på.

Jag hoppas att allt kommer att flyta på lite bättre än det gjort hittils rent ekonomiskt, då bilen går på mer än väntat. Turen har inte varit på vår sidan, det är ett faktum, men jag hoppas att man någon gång får lite flyt.

Vi lever verkligen som familjen "Taikon", alltså lite som luffare. Vi vill gärna inte vara hemma, men vi måste ju få allt klart, men vi har inte ens en bra yta att äta mat på. Så igår bjöd Putte in oss till han pappa för en bit mat, på kvällen våldgästade vi hans bror och ikväll har vi bjudit in oss till Puttes mamma.

Sen har vi morgondagen, då ska vi spendera i stort sätt hela dagen i Sockholm och Globen. Vi ska gå och titta på hockey matchen mellan Sverige - Ryssland och mitt sällskap består av Putte, hans bror och hans pappa. Ska bli väldigt skönt att komma ifrån lägenheten ett tag.

Men så återstår kvällen då man är på hemmaplan igen, vem ska man våldgästa då måntro?!
Någon som redan nu känner för en kvällsfika eller kanske ett glas vin framför Melodifestivalen?


Kommentarer
» Nadja

Välkommen till till oss!! =)

2011-02-11 16:01:39
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
» camilla

Vet hur det är att bo i en "byggnadsarbetsplats", skönt och värt det när det är över, det är ju huvudsaken ;)Vad tråkigt det är med oväntade utgifter, vi hade problem med bilen och vattenpumpen i somras, hutlöst mycket pengar på skitsaker..Vi har nog kollat igenom varenda husfirma, haha! Det vi hittat är ett nytt hus från Trivselhus i deras nya katalog. 1 plans hus. Vi får se om det blir det :)Ha en skön helg, vad fin bloggen blivit förresten!Kraam

2011-02-11 17:56:39
URL: http://vitarummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback