Nu har man äntligen lagt sig i sängen för ...

img_3584 (MMS)

Nu har man äntligen lagt sig i sängen för lite skönhetssömn. Har fixat mina naglar inför nyårsfirandet. För att ha gjort dom helt själv är jag rätt nöjd. I morgon är jag helt fullbokad, direkt efter jobbet hämtar Tida upp mig för att shoppa till vår tvårätters på nyår, kommer bli smaskens. Därefter ska jag, mamma, Tida, Elena och  deras mamma på bio. Ska se Änglagård. De kommer bli trevligt och vem vet, kanske mamma  "Ingelsson" och mamma Wally blir bundisar ;-) Natti natt allesammen!


Efter firandet av denna lilla tös som var ...

img_1308 (MMS)

Efter firandet av denna lilla tös som var väldigt trött efter födelsedagen, bar tog jag mig hemåt gör att titta på en film med P och D. Efter filmen var det full fart med att slå in julklappar, plocka undan, vika tvätt och nu får jag äntligen hoppa i säng. P och lilla Indisen sover för fullt, medans jag är uppe i varv. Såhär är jag alltid kvällen innan julafton. Men som ni märker på klockan är det redan julafton :) God Jul allesammen!


Sitter just nu och firar världens bästa Id...

img_0774 (MMS)

Sitter just nu och firar världens bästa Idun som fyller 1år idag. Helt otroligt va tiden går fort. Hon fick en väldigt uppskattad gå-bil av oss. Nu ikväll skrev vi även på upplåtelseavtalet av vår lägenhet. Så nu är vi ägare på alla papper - finally! God Jul allesammen och  god fortsättning.


JAAAAAAY!!! He's the man. Sitter hemma med...

JAAAAAAY!!! He's the man. Sitter hemma med fyra grabbar och tittar på Idol finalen som många andra svenskar. Det finns bara en vinnare och det är Jay. Har nog aldrig diggat en idol deltagare såhär mycket förut. Hans tre bästa framträdande är helt klart - Like a prayer - Enter sandman & In the ghetto. Tyvärr tycker jag dock att vinnarlåten var lite tunn. Förstår inte varför dom oftast är så tråkiga, hade varit roligt med en lite mer svängig låt. Men man kan inte få allt! Hejja Jay!


Friday all day today!

Dagen har rullat på i en väldig fart. Just nu sitter jag på jobbet och ska strax rulla hemmåt.
Ska först åka hem till min skengravida hund, då jag äntligen fått hem hennes vinterjacka och hundsalva till tassarna. Har nämligen väntat i snart tre veckor och nu ska hon förhoppningsvis slippa frysa.

Nu ser dessa jackor lite små ut, men jag fick beställa L/XL till henne och hoppas att den passar.

Efter att gumman och jag tagit premiär turen med jackan, ska jag ta mig en sväng till TP. Måste bl.a. hämta ut mina P-ringar (hör och häpna). Sen ska det köpas en och annan klapp förhoppningsvis.

Å ikväll är det IDOL final får se om jag får sällskap.


See you soon!


The twins are finally here! Ett stort grat...

The twins are finally here! Ett stort grattis min älskade bror och S till bebisarna. Igår den 6 december föddes två underverk, Ella och Saga. Jag är så otroligt glad och stolt faster/syster. Allt hade gått jätte bra och tvillingarna mår väldigt bra för att vara närmare 6 veckor förtidigt födda. Får nu tålmodigt vänta på att få se och hålla sötnosarna, men jag spricker snart av längtan. Det blir lite längre väntan nu än när Idun föddes, eftersom jag hämtade dom på sjukhuset redan 2 dagar efter födseln. Nu får jag nog räkna med 1,5-2v innan tvillingarna får komma hem. Men den som väntar på nått gott.... Jag är trots att jag legat magsjuk väldigt lycklig. Om man känner sån lycka nu för ens brorsdöttrar, hur kommer det då kännas när man själv får en liten?! :) Nu ska jag återgå till att kurera mig för imorn ska det arbetas och på kvällen ska vi på julbord. See you soon!


I morse passade jag på att ordna med en ri...

img_6688 (MMS)

I morse passade jag på att ordna med en riktigt mysig adventsfrukost, nu när min älskade är hemma. Minns inte när vi satt i lugn och ro å åt frukost tillsammans sist. Det var väldigt mysigt och gott. I år känner man verkligen att julen är nära, man får julkänsla som man annars brukar sakna. I år kommer julen vara väldigt speciell för oss och hela min familj. Så jag ser fram emot mycket i december. Önskar er alla en trevlig andra advent.


Elvis has left the building! Nu har min ka...

Elvis has left the building! Nu har min karl tagit grabbarna under armen för att ta sig ner på stan för yttligare "en" öl. Jag har glatt lagt mig under täcket med min lilla sötnos. Vi tackar för oss denna mysiga kväll och säger God Natt! See ya


Lördagkväll i familjen "Lemsson" - Sitter ...

Lördagkväll i familjen "Lemsson" - Sitter hemma och har en lugn kväll. Känns otroligt skönt faktiskt att bara vara. Vi har trevligt besök i form av Mange och Larsson. Har tittar på Så mycket bättre och sitter nu och har filmen Shooter i bakgrunden. Det snackas en massa gojja och två av grabbarna ölar. Blir inte hetare än så här, men jag gillart! Det är såhär en lördagskväll ser ut hos familjen "Lemsson" - Jag önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!