Monday...

Finns inte så mycket att säga om denna mörka, tråkiga, höstiga, ensamma Måndag. Idag har det inte gjorts något. Plockat lite smått här hemma och varit ute med vovva min. Har inte träffat Putte sen tidigt imorse, han är nämligen i garaget och fixar hela kvällen. Så jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli runt 7 så jag kan ta på mig träningskläderna, för att möte upp brudarna och sedan köra lite Box. Ska bli spännande och se om man ens orkar slå och sparka. Vet att jag kommer bli ett flåsande monster, så watch out Fia!

Trots denna tråkiga Måndag har jag haft en toppen helg. Fredagen bestod av träning samt att min systerson Linus sov över och vi myste framför Idol. Säger bara Erik!!! He rules!
Lördagen bestod av underbar träning igen i form av Body Pump med brudarna. Det var toppen och jag har haft träningsvärk i rumpan, av alla ställen, sen dess =) Efter träning, bilåkande, så begav jag mig ner mot staden för att vandra runt i affärerna med underbaraste Fia. Vi besökte systemet för att inhandla lite vin till kvällen och sedan blev det lite mat och en massa snack. Vi bestämde oss för att sitta hemma hos mig och ta ett glas vin eller två, snacka lite skit och sedan köra lite Guitar Hero. Du var inte så urusel som du sa Fia, det gick en stund iaf =) 
Vi satt här hemma bland en massa tända ljus och hade det väldigt trevligt. Frammåt kl 1 kom vi på den ljusa idéen att gå ut på krogen. Vi begav oss till Harrys som visade sig vara proppade med folk och vi hade skit kul. Tack för en lyckad kväll gums.

Idag har jag beställt ett jätte fint armband från en super trevlig tjej som gör egna smycken - Evelina heter hon och hennes företag heter JOY - Din lycka är min lycka. Gå in på Facebook och titta på hennes smycken och bli ett fan.



Auf wiedersehen!

Fredags mys

Sitter i morgonrock framför tvn och tittar på Oprah. Idag var jag uppe med tuppen som vanligt på fredagar. Mötte upp Ida halv 7 för att ta oss till träningen. Hon körde på i gymmet medans jag hoppade och studsade mig fram i Puls Forever i 45min. Direkt efter körde jag lite mer mage sedan begav vi oss därifrån. 
Väl hemma var det dax att dra ut Indra för en liten kiss-runda, som inte verkade uppskattas av den trötta hunden. När vi kom in igen hoppade jag snabbt in i duschen för att snabbt ta på mig morgonrocken och fixa en ordentligt god frukost. Pressade lite färsk apelsinjuice, gjorde ordning två julvört mackor med ost och gurka, det doftar så himla gott om Julvört. Gick in i v-rummet, tände lite ljus och njöt av min goda och välförtjänta frukost.


 

Idag ska det julpyntas här hemma. Hade tänkt göra det på söndag eftersom det är första advent, men jag gillar allt sken från julstjärnor och andra lampor/ljus, så jag vill njuta av det hela helgen. Ska åka förbi Rusta om en stund och köpa två nya Julstjärnor som ska hängas i v-rummet. Efter det ska jag träffa Nadja på stan. Ska spana på lite julklappar. 

Ikväll kommer min systerson Linus över till mig. Han ville så gärna sova här inatt, vilket han såklart får. Tiden går så himla fort, han är redan 12år och typ lika lång som mig. Helt sjukt. Förut kunde man sitta och kramas i soffan och mysa tillsammans, men nu känns han som en tonåring. Men det ska mysas iaf framför lite Idol ikväll, han har inget val :)


See you soon!  


Waiting...

for my man to come home.

Sitter här hemma och fryser i väntan på att älsklingen ska komma hem. Ska åka över till hans farmor och hälsa på, ska bli mysigt.
Idag har inte varit någon direkt fartfylld dag. Jag och gumman gick ut på en timmes promenad med härlig musik i lurarna. Alltid lika skönt med promenader till ljudet av musik. 

Nu känner jag mig lite seg, trött och frusen. Indra hon ligger helt utlagen. Hon är väldigt trött idag då hon inte mådde så bra inatt. Hon hostade och frustade en hel del. Strax efter kl 1 inatt gick jag upp med henne, för att få henne att dricka vatten. Men de ville hon inte. Hon fortsatte hosta, slicka sig runt munnen och magen rumlade runt. Hon såg så hjälplös ut sötnosen. Jag hällde upp lite mat för att se om hon var hungrig, fast hon fått sin matranson för dagen, så gick hon och åt upp allt ändå. Sen drack hon lite vatten och gick till sängs. Hon fortsatte hosta en stund, men det lugnade ner sig efter ett tag. Så varken hon eller jag har sovit så bra inatt.

Ska nog ta en 10min powernap innan gubben kommer hem, för efter fikat hos hans farmor, ska det tränas med Ida.

See you later!

All by myself...

Don´t wanna be, all by myself, Anymore! *sjunger*

Sitter här i mörkret med datorn i knät och tittar på So You Think You Can Dance. Indra vandrar mellan sovrummet och vardagsrummet. Putte han sover så sött. Vill gärna gå in och mysa ner mig brevid, men jag står inte ut med mina ben just nu. Jag tror att jag har något som kallas för RLS (Restless leggs), vilket gör att det krymer i benen helatiden, hela natten. Jag har haft såhär i flera år, ibland får jag det på dagarna och ibland bara på nätterna, men det är inget som sitter i 24h om dygnet, utan bara periodvis. Men jag får det ganska ofta. Det enda som hjälper när det blir så är att man spänner musklerna i benen så mycket att man blir helt slut eller att man får massage. Just nu har jag en period där det kommer så fort jag går och lägger mig. Det gör mig galen för jag kan inte sova, tror nog att Putte också sover lite sämre nu eftersom jag rumlar runt i sängen hela nätterna. Ska nog ta och köpa lite järntabletter som kan lindra det lite. Får hoppas det går över snart för denna gång. Annars vet jag någon som får massera mina ben lite mer på kvällarna ;-) 

Imorn får allmänheten börja vaccinera sig. Ska ni göra det?
Jag har äntligen bestämt mig för att ta sprutan. Vet inte om jag gillar de, men skulle inte gilla att få svinis heller. Det är bara gilla läget. Funderar iaf på om man ska ta sig till Pingvinen imorn redan och får det överstökat.

Nu ska jag njuta av lite roligt och härlig dans från Amerikat.

Thank you and Good night! 

Tuseday

Det är Tisdag och vad har hittils åstadkommit? Inte ett drit!
Jag och Indra har varit ute och gått i det tråkiga vädret, jag har ätit frukost och bytt två glödlampor. Jag har varken ork, vilja eller motivation till att göra något. Hade en tanke på att träna nu på dagen medans Putte jobbar, men jag orkar verkligen inte. Sen har jag fortfarande en jäkla träningsvärk i armarna sen i lördags :) Men jag tänkte nog gå på Afron ikväll istället. Det var länge sen och jag vill se hur min rygg fungerar denna gång.

Nu när man varit hemma mer än vanligt då man endast jobbar timmar på banken numer, vilket sucks big time, men man har så himla mycket mer utrymme för tankar och funderingar.
Jag har alltid varit bestämd med vad jag vill och hur mitt liv ska se ut i framtiden. Jag är lite av den traditionella typen och vill ha lite av ett Svensson liv. Vilket kan låta otroligt tråkigt, men må vara så. Jag har alltid varit fast bestämd att innan vi skaffar barn ska jag vara runt 28år, rest mycket, vi båda ska ha fasta jobb, bo i hus och ha en ordnad ekonomi. Man vill ju som sagt kunna unna sig själv och ge sitt barn allt den behöver.
Men ju mer tiden går känner jag bara att den drömmen glider ifrån mig mer och mer. Inte att jag börjar känna min biologiska klocka ticka, känna mig gammal eller så, men den ekonomiska biten kan man inte bara fixa på ett par timmar. Det tar tid och man ska först och främst ha en heltids tjänst. Jag har kämpat i 2år och inget har hänt med min dröm om en fast tjänst på bank. Jag vill bara att saker och ting ska börja ordna upp sig. Att jag ska få lite tur med mig. För min mardröm är att vi skaffar barn och sen inte har råd med något annat än räkningar och mat på bordet, knappt det. Min största rädsla är att inte klara sig ekonomiskt. Helt sjukt, jag vet, men så är det.

Inte de att vi planerar att skaffa barn, men suget efter bebis blir bara starkare, vilket jag aldrig trodde.
Har så många vänner som nu fått barn och man ser hur lyckliga dom är på något sätt. Allt är inte en dans på guld och gröna skogar, men allt verkar ordna sig och man verkar ha ett mer lugn över sig. Jag är så imponerad och inspererad av några av dom nyblivna mammorna.

Jag vet att min tid kommer på ett eller annat sätt och jag ska fortsätta kämpa för de jag vill. Jag verkligen längtar tills man får ett fast jobb, man kan planera att köpa hus och skaffa bebis. Börjar känna lite tidspress med allt man vill hinna göra innan 30, kommer man att lyckas? Man kan alltid försöka.

Over and out for now!





Body Pump

Body Pump = Helt slut i armarna. Jag orkar inte ens prata i telefon, för så måste jag hålla i mobilen. Det känns verkligen att man har lite muskler i axlar och armar. Mina axlar är värst, dom orkar knappt lyfta armen. Ska bli spännande att se hur mycket träningsvärk man har imorn. Men jag älskar´t! Älskar att känna att man verkligen har ränat hårt och att få träningsvärk är wonderful. Beror dock på i vilken mängd, om det t.ex är så att jag inte ens kan räta ut armarna eller benen imorn, då är det smärtsamt och inge roligt. Men om det bara värker i musklerna, då är det skönt =) Det var riktigt roligt att köra Body Pump imorse med Nadja och Anna. Vi var en bra trio. Hoppas på fler gånger.

Idag ska vi till Puttes pappa på middag. Ska bli trevligt och gott. Han bjuder på sin specialitet - Kalkon. Vi ska vara där kl 4 och efter de följer jag med Linda till söta Fia för lite intag av gott vin. 
 
Nu ska jag till TP en sväng med mamma.

See you later babes! 


Bishop Arms

Idag har jag inte gjort så mycket. Försov mig lite imorse tyvärr, skulle i vanlig ordning träna Puls kvart i 7 med sällskap av Ida. Vi skulle mötas halv 7 utanför mig, men jag vaknade 06.33 och såg att Ida skickat ett litet "wake up" sms. Hon stod nedanför och väntade medans jag knappt fick upp ögonen. Men upp gick jag, sedan drog vi oss till Forever för 1 timmes gymmande. Det var riktigt skönt men var helt slut när vi var klara. Efter de skildes vi åt och jag vandrade hem och åt en väl behövlig frukost framför the Voice.
Ikväll ska jag, Putte och Danne ner för en god bit mat på Bishop Arms. De var ett tag sen vi var där. Det är Puttes favvo-mat-ställe, just för deras goda hamburgare. Men ikväll står det för min del mellan kycklingburgare eller nå kötträtt. Vilket fall som helst ska det bli mysigt att gå ut och äta. Man unnar sig det alldeles för lite.


 
Min älskade knähund.

Have a nice Friday night!


It hurts again

Denna vecka har jag haft fullt upp från lunch till sen kväll. Dock inte av arbete på banken utan arbete hemma.
I måndags blev jag riktigt trött på att inte ha ordning i min/vår garderob här hemma. Visste inte längre vad jag hade för kläder och det var bara ren kaos där inne. Såg verkligen ut som en bomb smällt av och kläderna låg överallt i garderoben, det gick inte ens att komma in längre. Så jag började med att kasta ut Putte från garderoben, han skulle nu få flytta in i sovrummet. Han var dum som nämnde att han gärna kunde använda sig av garderoberna inne i sovrummet, då han inte står ut med alla mina kläder. Men inget hände.Därför tog jag saken i egna händer och överraskade honom. Nu har jag en relativt stor garde. för mig själv, det är en mini walking-closet. Me love! : )  Allt är organiserat i minsta detalj och det ska tilläggas att det tog mig 11h i måndags att göra detta, men då rensade jag alla kläder samt rensade i förrådet.
På tisdagen återstod det att städa hela lägenheten då garder. såg så fina och prydliga ut, då kan inte lägenheten se ut som skit. Så det dammades, rensades, organiserades, dammsögs, skurde golvet, allt detta på 8h. Fattar inte att jag orkade hålla på, men det var verkligen skönt när allt var klart. Igår vaknade jag med en jäkla träningsvärk på baksidan av låren, skönt men märkligt. Vet inte hur jag kunde få de, men all träningsvärk är välkommen i min kropp :) Dock kom en annan värk i kroppen som inte är den minsta välkommen, svanken. Har känt värk och stelnad där sen i tisdags natt och den sitter i. Vet inte vad det är för fel. Men jag gick och körde ett träningspass på gymmet igår med Ida, var trevligt att se henne igen. Var länge sen sist.

Nu har jag fått väldigt trevlig sällskap av Mickan, ska ta och gosa lite med henne coh titta på tv. På återseende.

Bye


Talents

Ligger och slöar framför en massa youtube klipp och fann dessa



Denna lilla tjej har bättre moves än mig, helt sanslöst. Hon är ju typ 3år och hänger med bättre i den dansen än många andra tjejer. Inte för att jag testat men det är roligt att se :) Tycker hon är jätte duktig och söööt!





Denna lilla grabb är helt sanslös på break dance. Världens sötaste unge, vill ha!




Denna 9 åring har en fantiskt talang. Såg det här klippet på tv förra veckan och jag har tänkt på den här låten, tycker den är otroligt vacker och det är otroligt att hon har skrivit den. Lyssna och njut!

Nu ska jag snart åka till Tuna Park och strosa runt lite.

See you later!

Sean Banan

Vet inte hur många som brukar titta på det nya programmet med Måns Möller - Cirkus Möller. Jag gav det en chans när jag var hos pappa för två helger sen och tittade på Idol. Det var verkligen skit tråkigt! Men det fanns ett klipp som på något sätt fick mig att skratta var det här:







Vet inte varför jag tycker det är roligt, men jag har ganska dålig humor. Men hoppas det finns någon mer som finner det ganska roligt : )

Have fun!


Energy

Vet inte vad som hänt med mig idag. Men man får verkligen energi av att träna, man blir gladare och man känner sig bättre. Idag var det upp stigning kl 06.20 då jag skulle träna Puls Forever 45min. PAsset startade i vanlig ordning kl 06:45 till 07:30. Direkt efter kände jag att magen skulle pressas lite extra, så det blev lite situps och ben lyft innan jag gick hem. Väl hemma blev det en snabbdusch, tittade klart på the Voice samtidigt som jag tog på mig träningskläder igen. Sen fick jag dra upp Indra för nu skulle hon minsann få promeneras. Till ljudet av Äntligen morgon raskade vi mot Bilia för att sedan vända om och gå tillbaka. Indras energi bara flödade likaså min. Kunde nog ha gått i flera timmar då jag lyssnade på min härliga låtar i mobilen. Men det fick räcka med 1,5h idag.
Vad har annars hänt i veckan - Inte mycket! Jag jobbade i stänkan måndag och tisdag, sen blev det träning onsdag och Mys med finaste Nadja igår. Putte var en ängel och levererade mat till oss, då vi näst intill låg utslagna i sofforna. 
Idag ska jag äntligen få träffa min älskade kusin Marianne och mitt gudbarn Mickis. Som jag har längtat!
Efter vi har kramats på stan hela dagen, tänkte jag åka upp och hälsa på min kusin på sjukhuset. Han mår äntligen lite bättre, ingen respirator i vilket fall. Till kvällen blir det Idol här hemma eller hos någon underbar människa. I morgon ska det tränas, promeneras och sedan drickas. Eller jag vet inte om det blir något dricka, men risken finns. Ska nämligen på "Dildo" party hos Jossan. Det blir lite som en förfest för många har nog tänkt gå till Harrys mot småtimmarna. Men vi får se hur det känns i morgon om suget finns. Time will tell!

Nu ska jag ta och ringa kusinen och se när vi ska ses. Trevlig kväll ni underbara!

See you later! 

Thank God It´s Friday

Idag var man uppe med tuppen. Klockan ringde 06.15 och jag studsade upp ur sängen, bäddade, satte på mig träningskläderna, pussade Putte hej då och rusade till träningen. Skulle testa på Puls Forever 45 då jag blev lite nyfiken förra fredagen när jag gymmade, och folk kom ut ur lokalen, svettiga och flåsiga. Så idag var det min tur.
Detta pass gillade jag verkligen. Det var en del styrka, då man fick använda sig av en stång som vägde 4 eller 6kg, där man gjorde lite övningar med den. Sen var det en hel del puls övningar, så man fick upp flåset lite. Sen blev det rygg och mag övningar. Kände att det verkligen tog i stort sätt hela kroppen och jag har nog aldrig svettats så mycket. Märkte de när jag låg på mattan och skulle köra mage, svetten droppade från min nacke. Helt sjukt! Men då vet man att man tagit i. Me like! När passet var slut halv 8 rusade jag hem, hoppade in i duschen och försökte svalka ner mig lite till ljudet av härligt partymusik. Därefter dansade jag i mig kläderna och rusade ut med gumman. Sen var det högtid att åka till jobbet.
Nu sitter jag här, det är lugnt, jag är pigg och känner mig fruktansvärt positiv idag. Man känner i hela kroppen att det är fredag. Det bara sprudlar i kroppen och jag ser fram emot lite Viva Brazil ikväll.


Nu ska det ätas frukost, sen stormar kunderna in.
Have a nice day!




After Work

Nu sitter jag och tittar på min favorit dokumentär - Inlåst. Tyvärr är det sista avsnittet idag:( Missar just nu även EMA. Men jag får titta på alla de 100 repriser som Mtv brukar ha sen.
Idag har vi haft det väldigt lugnt på jobbet. Tiden gick för äckligt sakta mellan halv 3 och kl 18. Men vi stängde snabbt och hade då redan gjort klart alla och låst in allt. Jag ville gärna hinna hem till kl 19 då ett träningspass av Core skulle intas. Var länge sen jag tränade ett pass - igen. Så nu gjorde jag ett nytt försök. Kände dock inte att jag fick ut nått av passet. Det var lite för lugnt och kort. Så jag gick och gymmade i 50min extra, vilket tröttade ut mig lite mer. Men jag har haft spännings huvudvärk hela dagen, men det fick inte hindra mig idag. Har inte tränat på hela veckan, så jag var tvungen. Jag har inte känt något i svanken än heller, vilket gör mig förvånad men väldigt glad. Får hoppas det håller genom Puls 45 imorgon som jag tänkt träna. Det börjar redan kl 06.45, så det blir att gå upp med Putte 06.15 och sedan traska till Forever. Träningspasset är i 45min och slutar 07.30 och jag börjar jobba 08.45. Så jag hinner duscha och gå ut med Indra, sedan går racing bilen till Strängnäs.

Nu ska jag kolla klart på Inlåst, sen ska det nannas intill min älskling.

Thank you and good night!

Good hopes of recovery

Igår när jag lämnade arbetet ringde telefonen där jag fick beskedet att min kusin skulle bli uppkopplad till den konstgjorda lungan. Han fick inte tillräckligt med syre i blodet. Så när jag kom hem ringde min kusin som bor i Schweiz, hans syster och berättade lite mer i detalj vad som hänt. Hon har lite inside information, så det var skönt och höra. Hon skulle komma hem på tisdag nästa vecka för att gå på kurs här i sverige, men läkarna rekomenderade henne att komma hem nu. Då förstår manverkligen allvaret i det hela.
Senare på kvällen efter jag prata klar med min kusin, ringde telefonen igen och fick besked att han inte ska bli uppkopplad till lungan. Han hade blivit lite bättre, men det är fortfarande kritiskt, så han ligger fortfarande i respirator och har blivit flyttad till Karolinska. Just ifall han behöver lungan så finns den nära till hands och sen för att det är ett bättre sjukhus. Jag är glad att han ligger där.
Det som har hänt med min kusin är att han insjukna i feber i fredags och under helgen hade han blivit mycket sämre. Så på måndagskvällen åkte dom till akuten där han blev inlagd på infektion först. Där gjorde de tester för svininfluensan, men de hade han inte. Sen upptäckte de att han hade lunginflammation i båda lungorna, samt blodförgiftning. Allt detta beror på bakterier. Så han blev inlagd på intensiven då hans tillstånd var kritiskt.
Ena lungan är helt paj och den andra fungerar bara till 1/3. Så man förstår att han inte får tillräckligt med syre i blodet och behöver hjälp.
Idag väntar jag på yttligare besked om vad som händer, men jag är positiv till att det kommer bli bra. Han är en kämpe min lilla kusin :) Men så fort telefonen ringer, får man en liten klump i magen och man blir smått orolig.
Hoppas jag kan åka upp på lördag och hälsa på.
Längtar även till min kusin kommer hem från Schweiz med mitt gudbarn Mickis :)

It´s a good day for good things to happen! 

Hjärtklappning

Idag är ingen bra dag. Började dagen med att försova mig, vaknade 8.15 och jag började 8.45 i s-näs. Då skulle jag hinna ut med gumman innan samt att klä på mig och sminka mig. Men jag kom iaf till kl 9. Man har ju en racing bil :)
Men under förmiddagen ringde min mobil och det var en av mina närmsta vänner Ellen, som för övrigt är tillsammans med min kusin. Kunde dock inte svara då jag satt med kund. Men jag funderade på om det var något viktigt då hon ringde så tidigt. Så när jag väl fick lunch försökte jag ringa, men fick inget svar. Skickade då sms för att meddela att hon kunde ringa. Men då ringer min mamma i panik och frågar var Ellen bor då det binner i en lägenhet på stan. Så jag rusar till internet och ser att det inte var direkt i hennes hus det brann, det var en något hus ifrån hennes. Vilken tur! Men när jag ätit min lunch ringer Ellen. Frågar hur det är som vanligt och frågar om det gällde branden, men tyvärr var det inte det. Känds dumt att säga. Men hon ringde för att berätta att min kusin som hon är tillsammans med ligger på sjukhus, och att han mår väldigt dåligt. Han hade blivit dålig i fredags redan, fått hög feber osv. På måndagen var det så dåligt att dom åkte till akuten, där han blev inlagd på infektion. Där kunde dom se att han fått lunginflammation i båda lungorna. Men igår hade hans tillstånd förvärrats och hade svårt att andas själv. Så de fick lägga in honom på intensiven och koppla upp honom på respirator. Men tydligen är det inte bättre idag. Blir han inte bättre inom kort så kommer han få åka till Karolinska och bli uppkopplad med en konstgjord lunga :( Dom verkar ha kommit fram till att det inte är Svininfluensan, men är inte 100%. Jag hoppas nu innerligt att han blir frisk. Jag är själv jätte rädd för lunginflammation, så jag är lite orolig just nu. Jag väntar samtal från Ellen nu där hon ska uppdatera mig lite mer samt se ifall jag får åka upp och hälsa på, fast han är nedsövd, vill jag ändå dit för att ge stöd.

Nu ska jag försöka jobba klart så jag snart får åka hem.

See you later!

A long day

Fy va denna dag är lååång... Är så trött men just nu går Ugly Betty på tv i bakgrunden, vilket jag inte vill missa. Efter Betty blir det att titta på Desperate housewives, sen får jag sova :) 
Har jobbat på kontoret i stänkan igår och idag. Verkar bli jobb där hela veckan vilket är skönt. En kollega ligger jätte sjuk vilket är tråkigt, men bra för mig :)
Denna vecka har jag inte hunnit med någon träning i gymmet, vilket jag har ångest över. Men jag hade tänkt träna imorn innan jobbet, men såg nu att dom inte öppnar förrän kl 8. Irreterande! Men jag hoppas jag hinner med träning efter jobbet. Kanske skulle ta och testa på ett pass imorn? Kanske göra ett nytt försök. Vore roligt!

Vad har annars hänt sen senaste inlägget?! I lördags var vi hos Jocke och Fia på tacokväll. Det var mycket trevligt att snacka lite skit och äta gott. Var inte hemma förrän efter kl 1 på natten. Söndagen spenderades mestadels i sängen. Jag och Putte njöt av en riktig mysdag. Älskar Söndagsmys!

Imorn kanske jag ska träffa min gamle vän Camilla från Skogstorp för en liten fika, ska bli trevligt. Får iaf hoppas hon hinner ses, hon har ju annars fullt upp med jobb och sin lilla pöjk.
Men jag ser verkligen fram emot fredag, dels för att det är helg samt att jag ska till Eskilstuna Teatern på Viva Brazil Show (http://eskilstuna.se/templates/Event____214740.aspx). En polare till brorsan är med och dansar, ska bli intressant och se hur det går för han. Kan nog bli en del skratt jag kan tänka mig :)

Nej nu ska jag bädda ner mig och koncentrera mig på Betty och Hemmafruar.
Ta hand om er mina vänner.

Good Night!