Planet earth is beautiful

Jag har funnit en riktig konstnär som lyckats fånga de vackraste vyerna/platserna på vår vackra jorden - breathtaking!
Han heter Peter Lik och ser lite ut som en rakad Crocodile Dundee :)
Synd att man inte är helt tät och kunde klicka hem en av hans tavlor, eller rättare sagt åkt till USA och hämtat en.
Klicka in på hans sida genom att klicka på bilden nedan och beskåda dessa vackra fotografier.









Titta och njut!


Hoppas alla haft en super bra midsommar. S...

img_0461 (MMS)

Hoppas alla haft en super bra midsommar. Själv blev min toppen. Var hemma hos mamma på middag, därefter bra det av till djurgårn för att möta upp några vänner till P och många därtill.  Efter ett tag slöt även finaste Elena och Tida upp. Där blev det en massa rosé dricka, brännboll, kubb och några andra lekar. Var väldigt roligt och självklart vann mitt lag ;-) När myggen började inta parken bar det av på fest. Powerpuff pinglorna intog såklart "dansgolvet" och skakade våra lurviga. Var hur kul som helst, vi röjde på och matade en massa gamla godingar tills tjejen som bodde i lgh ville gå och lägga sig och vi var dom ända kvar, vad klockan var är okänt? :) Men kul hade vi. Tack alla inblandade för en väldigt rolig kväll  Idag har det varit hur underbart som helst. Har solat för första gången i år. Blev dock endast nån timme, men jag var lycklig ändå. Har hunnit med en sväng till TP men hittade inte ett jota. Så nu sitter jag i bikini på ballen och ska läsa lite jobbstuff, passar på nu när P är iväg för att fiska. Får lite alone-for-myself-time. Jo jag måste även berätta om att min älskade kusin Marianne fick en liten flicka på midsommarafton. En frisk och otroligt fin liten Annika. Synd att hon bor så långt bort och att det dröjer några månader innan man får hålla henne, men den som väntar på nått gott... Är iaf så otroligt glad för den lille nykomlingen i familjen. Nu får man hålla sig ända till januari då man blir faster :)  Have a very nice day!


Nu har jag äntligen satt ihop vår nya säng...

img_0441 (MMS)

Nu har jag äntligen satt ihop vår nya säng, såklart var det inte smärtfritt, upptäckte nämligen att vi inte fått med någon bäddmadrass!!!! Va fan, nu får vi vänta ända till måndag för att åka tillbaka för att få den. Så nu får vi klara oss på vår gamla tunna bäddmadrass och madrasskydd. Hoppas det går bra att sova på. Nu ska jag iaf inviga den, är helt färdig. Sen får vi se vad midsommar har att bjuda på, vet fortfarande inte vad vi ska göra. Natti natt


Titta - jag har äntligen blivit med säng! ...

Titta - jag har äntligen blivit med säng! :) Kommer sova som en drottning inatt - längtar.


Har nu suttit ute i mitt älskade Kvicksund...

img_0431 (MMS)

Har nu suttit ute i mitt älskade Kvicksund hos min andra familj Ph, Per och Nette, men även brorsan och pappa hat varit med. Vi har myst i solen, pratat en massa i 4,5h, blivit bjudna på grillat, druckit rosé ätit efterrätt bestående av glass jordgubbar och björnbär. Nu ska vi runda av den bästa kvällen på länge släppa av grabbarna på stan och sen röra oss hemmåt.  Vi har ju trots allt arbete imorn. Har varit en helt underbar kväll, vill inte att den tar slut. Ph åker tyvärr tillbaka till Kosovo imorn, sen ses vi inte igen förrän i augusti. Men då har jag semester :) Då har vi redan planerat en sväng till Sthlm - längtar! Nej nu ska vi åka hem. Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag. Natti


Tror nog at en kota i ryggen sitter lite t...

Tror nog at en kota i ryggen sitter lite tokigt, lr vad säger ni? Förklarar iaf varför jag känner mig lite stel och öm. Efter go-karten igår kändes det ännu mer då ryggen gnidits emot stolsryggen och gjort det lite svullet. Då jag tappat en del muskler i ryggen och är väldigt smal däröver så skyddar inte musklerna ryggraden när man sitter mot hårda stolsryggar. Men ack så kul det var att köra! Tyvärr började det hagla/regna lagom till finalen och jag hade absolut inget grepp, vilket gjorde det svårt att få till svängarna. Fick en dåligt placering men var inte sist iaf :) Efter allt tävlande åkte vi alla hem till oss. Jag och P var och hämtade pizza till alla. Sen mumsade vi i oss maten, drack gott, pratade en massa och nöjt av varandras sällskap fram till 3 tiden. Det var en mycket roligt och trevlig dag/kväll. Ser fram emot när vi ses alla igen och det talas om paint ball :) Nu ska jag fortsätta njuta av att se MJ framföra och förbereda inför This is it konserterna som han aldrig hann fullfölja, vilket är så tragiskt och en stor förlust. Titta och njut på TV3 lr hyr filmen, jag rekomenderar den verkligen!


Nu är det en mycket trött tös som precis d...

Nu är det en mycket trött tös som precis duschat efter ett hårt träningspass på crosstrainern, gymmet och sist men inte minst löpbandet. Körde på hårt i 1h direkt när jag kom hem från jobbet. Mina ben bär mig knappt och mina armar orkar knappt lyftas, träningsvärken kommer vara ett faktum imorn. Men jag känner mig såååä nöjd efter träningen, och allt känns bra när jag tränar. Jag har inte tappat så mycket i styrka och kondition efter närmare 7v uppehåll. Men lite skillnad är det men kroppen verkar ta igen sig ganska bra trots allt. Men jag ska ta det lugnt i början iaf, så kroppen inte lägger av. Nu ska jag titta på filmen på TV6, den är så rolig :) Hoppas ni haft en bra dag.


Lång arbetsdag!

Idag är det alltså Torsdag för er som inte redan visste :)
Kontoret har kvällsöppet till kl 18 idag, men dock sista torsdagen för att nästa vecka har vi sommartider *jippi*
Så vi kommer att stänga kl 15 varje dag under hela sommaren och det känns så skönt. Trots att dessa dagar
brukar gå ganska fort, så känns det ändå segt i mellan åt.
Men det är fortfarande roligt. Nu börjar man komma mer och mer in i systemen och jag tar på mig alla arbetsuppgifter som kommer. Har haft mitt första kundmöte nu, och gjort en massa roliga arbetsuppgifter. Men det är verkligen tok svåra saker man ska försöka komma ihåg. Men det kommer att sätta sig tillslut när man fått göra det ett par gånger. Papper hit och underskrifter dit, mycket att hålla reda på. Men jag tycker det bara är lärorik och intressant. Bara 2v kvar tills J går på mammaledighet, vilket är läskigt, för då tar jag över helt!

Tillbaka till en annan sak, är det inte lite väl typiskt att det är så himla fint väder just på torsdagar eller iaf när man jobbar och sitter instängd hela dagen/dagarna?!
Kunder kommer in och berättar hur skönt det är ute och att vi borde få jobba ute istället. Det får ju en att bara längta ut ännu mer. Frustrerande är vad det är!
Det är sommar ca 2,5mån per år, och nog fasen jobbar man mesta dels av tiden. Jag som är så sommar och sol tokig vill bara vara ute och njuta när sommarn väl är här.
Imorn skulle det endast bli 12-15 grader på dan, och på lördags ska det regna. Varför jäklas vädret med mig?!

Det är klart det ska regna på lördag då man är ledig och jag har bokat bana i Örebro för lite gokart.
Får hoppas att regnet inte kommer dit eller att det regnat när vi väl kommit fram. Så man slipper bli blöt eller värst av allt att det blir inställt.
Ska bli så kul att åka gokart! Ska bjuda både Putte och brorsan, och så följer 7pers till med, som det ser ut nu. Väntar fortfarande på svar från några. Men mellan 10-15pers blir lagom. Vi ska köra en tävling som kommer att ta ca 1-1,5h och då får man inte vara fler än 15pers på banan.
På denna bana i Örebro anordnar dom SM tävlingar, vilket är lite roligt och banan ser ut att vara hur rolig som helst att köra på. Så jag hoppas att tävlingen kommer att gå bra och jag hoppas och siktar på en pallplats :)
Sen hade vi tänkt passa på att grilla vid banan, då dom tydligen har grillstationer, men som det ser ut nu hinner vi inte innan dom stänger.

Nej nu ska jag ta lite lunch. Ska först gå ut och titta efter en hund, som suttit utanför vårt kontor i över 1h helt själv och skäller hela tiden. Jag blir så frustrerad och arg på ägare som bara lämnar hundar!! Ska kolla till den och och blir den inte hämtad snart, ringer jag polisen!

Peace out!



Klicka på bilden för att komma till hemsidan


Efter allt student spring sitter vi nu he...

img_0410 (MMS)

Efter allt student spring sitter vi nu hemma hos oss och dricker lite gott. Innan de har vi firat två av P och J's kusiner Emil och Paulina Mycket trevligt har det varit trots att vädret har svikit. Varför får man sån ångest varje student? Att man saknar sin student sp mycket. Var en sån speciell känsla som man aldrig får uppleva på det sättet. Åren går så sjukt fort Men jag önskar alla studenter all lycka och framgång!


Vandrar förvirrat runt i denna djungel av datorer.

Jag spanar lite lätt i denna djungel av datorer på en ny bärbar dator till mig.
Vad ska man titta efter?
Vad är bra eller dåligt?

Det jag söker är en så bra dator man kan få för en billig peng. Man ska kunna surfa, lyssna på musik
och vara ute på msn samtidigt. Vet att många Mini PC har llite problem med det.
Jag vill gärna att den ska vara som en vanlig stor bärbar fast i litet format (om ni förstår vad jag menar).
Den ska vara lätt och smidig att ha med sig överallt. Både på båten eller tåget och min gräns går vid 5000kr
gärna under.

Jag har kikat länge på Hp´s datorer, tycker dom verkar var dom bästa och är riktigt snygga.

Är lite inne på HP Pavillion dm1-1030eo en liten och smidig bärbar med 11,6 tum skärm och upp till 9tim
batteritid och kostar 4990:- (Klicka på bilden för att läsa mer)


 


Läste även lite om Acer Timeline - Ultra tunn mini-PC med 8tim batteritid. Den verkar ha allt som man behöver, förutom alla extra Acer-program dom har installerat och är onödiga. Den ser snygg och ren ut vilket jag gillar. Den är något dyrare än Hp och ligger på mellan 4990-5490:-.
Men är Acer ett bra märke när det kommer till datorer?! (Klicka på bilden för att läsa mer)




Annars finns det någon mini-PC som kan mäta sig någorlunda med dessa ovan? Tips mottages gärna då jag är kass på vad man måste ha i en bärbar för att den skall vara bra.
Ni undrar säkert också varför jag ens vill köpa en bärbar, när Putte redan har en. Man är inte behov av två datorer i ett och samma boende direkt. Vi är inga datanördar :)

Saken är ju den att han har nu varit på utbildning i två veckor och har då haft datan med dig. Imorn är han klar och är redo att börja arbeta. Inom hans yrke har dom hela Sverige som arbetsplats och jag vet att vart han än åker kommer han vilja ha sin dator med sig. Vilket innebär att jag sitter hemma och kan endast surfa med min iPhone. Vilket också går bra, men ibland behöver man betala räkningar eller göra andra saker som inte går via den. Så därför vill jag skaffa mig en egen.


I need some tips!


 


Haha vad är oddsen. Fick nyss ett samtal...

Haha vad är oddsen. Fick nyss ett samtal från ett nr jag ej kände igen. Det var en man på andra sidan som inte presenterade sig och lät väldigt konstig på rösten. Trodde nån drev med mig. Han frågade om jag tappat min plånbok och vart i sånt fall. Jag blev super nervös, att jag tappat min stora plånbok med alla kort och massa andra viktiga saker i. Men den låg kvar i väskan. Då kom jag på att jag tappade en brun liten skinnplånbok med allt i för 2år sen. Jag hade den kvällen precis bytt från en gammal plånbok till den här fina äkta skinn "korthållaren" som hade plats för alla kort och jag hade köpt den på min första resa till Gotland. Så jag bara älskade den. Men jag fick endast ha den en kväll och dumma jag tappade min plånbok för första gången nånsinn. Men iaf, jag hade tappat den någonstans mellan stan och Rinmansparken. Den här snubben hade fått den på kroken när han fiskade vid reningsverket sa han. Då måste nån ha hittat den och kastat den i ån. Alla korten satt i men var förstörda, förutom mitt körkort. Fotot jag hade på P var också helt okej. Haha det är ju helt sjuk - Vad är oddsen för detta?! Tyckte det var förbaskat komiskt :)


Idag har jag varit till Sesam för att byta...

img_0397 (MMS)

Idag har jag varit till Sesam för att byta p-piller. Redan igår gjorde jag lite research om vilket piller som rekomenderas och som är mest naturlig. Hittade då info om ett nytt p-piller som kom förra året och det hette Qlaira. Det är ett p-piller som kroppen omvandlar till helt naturliga hormoner.   När jag ringde Sesam för att boka tid frågade jag lite om just Qlaira, men barnmorskan hade inte hört talas om den, så hon skulle plugga på tills jag kom. Väl där hade hon tagit fram informationen som jag läst på nätet, lite roligt :) Men hon rekomenderade ett annat preventivmedel som hette NuvoRing. Det är en ring man var tvungen att byta var tredje vecka och eftersom jag haft rutinen med p-piller i 10år, så vill jag hellre hitta ett naturligt alternativ piller såsom Qlaira. Så jag börjar med att testa det så får vi se, blir lite av barnmorskans försökskanin vilket är lite roligt. Hon frågade om jag kunde återkoppla till henne i höst och berätta om hur det gått och känts i kroppen med Qlaira. Om jag skulle rekomendera det osv, så jag fick hennes direktnr :) Så det ska bli spännande att se om man kommer märka nått kropps- och humörs-mässigt. Det som är annorlunda med detta p-piller jämnfört med andra är att det endast är 2st sockerpiller/karta istället för 7st. Detta innebär att det inte blir någon direkt obalans i kroppen, att humöret svajjar t.ex. Hormonerna blir jämnare. Men tyvärr är detta p-piller ganska dyrt och det verkar inte finnas på lager hos alla apotek i stan. Så dom får sånt fall beställa hem, men Kronans vid TP hade dom och kostar 339:-/kvartalet. Dyraste p-pillret enligt barnmorskan och det dyraste jag köpt. Har själv ätit Trionetta samt Cilest innan men inte trivts med dom. Så nu hoppas jag detta är mycket bättre än föregående. För övrigt var barnmorskan på Sesam den trevligaste jag mött.  Efter allt detta gick jag in på Coop för att handla lite mat och köpte med mig den här lilla "midjeväskan". Har varit på jakt efter ett litet och enkelt "jogging" bälte, där mobilen och nycklarna får plats. Vill ha ett sånt nu i sommar när man går långisar med Indisen. Så man slipper bära eller ha väska med sig. Men det har inte funnits nån praktisk väska nånstans. Hittade ett perfekt på H&M i Sthlm för 2 månader sen, men finns inte i någon annan H&M butik eller shop. Jätte irreterande! Men nu hittade jag en helt okej väska på Coop, så dem får duga. Kommer ändå inte synas, ska ju ha den under tröjan. Jahopp nu ska jag ut med Indis och sen hänga upp andra maskinen tvätt. Over and out!


Nu har jag äntligen fixat min nya klocka...

img_0395 (MMS)

Nu har jag äntligen fixat min nya klocka. Den var tyvärr lite stor när jag köpte den på Frozza.se, men var idag till Ur & Penn för att länka av några länkar. Så nu sitter den som en smäck och är en riktigt snygg sommarklocka. Märket är Friis & Company och den kostade endast 279:-. Men nu har Frozza.se REA på denna klocka och en massa andra snygga smycken.  Nu ska jag titta på en film som vi hyrde igår men inte hann se. Så nu får jag titta på den i min ensamhet då min älskade är i Uddevalla hela veckan. See you later my love! Natti


Titta vilken fin spontan gåva min älskade ...

img_5249 (MMS)

Titta vilken fin spontan gåva min älskade fick av mig igår :) Han har aldrig klocka annars då han tycker det är obekvämt, men nu har han haft dem på sig sen han fick den. Tycker den är jätte snygg på hans sommar bruna arm och han verkar nöjd över den - Glad! :)


Sitter just nu långt ut i Barva skog och g...

img_0385 (MMS)

Sitter just nu långt ut i Barva skog och gottar mig i solen. Det är verkligen super fint väder. Jag sitter och tittar på när lilla Angie springer runt och försöker äta allt med mamma Nadja efter sig :)


Vi är ute hos Mange och hälsar på. Han har...

img_6807 (MMS)

Vi är ute hos Mange och hälsar på. Han har köpt en stuga med jätte fin usikt över Mälaren. Så vi ska grilla och bara mysa här ute. Tyvärr blåser det lite kallt, men det går ju alltid att ta på sig en jacka. Sen har Indra och Albin busat en hel del. Alltid lika roligt att se :) Nej nu ska jag lägga på mina majs. Over and out!


Friday and the sun is shining - i´m fucking loving it!

Det är så ljuvligt att se solen stråla med sin vackra klarhet och värme en fredag som denna.
Just nu är jag på jobbet i väntan på stängning samt tåget och jag bara tok längtar hem nu!

Blir att ta tåget hem kl 16.12 och är inte hemma förrän 16.50.

Direkt när jag kommer hem ska ska det gås ut med Indisen och förhoppningsvis kommer min älskade
hem efter de. Men tyvärr hinns det nog bara med en puss och ett hej, för sen ska jag rusa ner på
stan för att möta upp finaste Madde för en bit mat och AfterWork på Grappa.
Får hoppas att vi får oss något bord på uteserveringen bara, annars får vi ta oss ett annat hak. 

Hoppas även att man träffar på Nadja som också ska till Grappa dock med annat sällskap senare ikväll, då det
var så länge sen vi sågs nu :( 

Efter middagen, nått glas rosé och en massa skitsnack så ska jag hem och kramas med mina sötnosar.

Vad händer annars ihelgen? 


Have a nice day/evening my friends!
I´ll see you out there!


Här sitter man på ballen rakt i solgasset ...

img_0352 (MMS)

Här sitter man på ballen rakt i solgasset och lapar sol till Max! Indra hon joinar mig i solmyset. Hon har lite försprång då hon låg på balkongen redan när jag kom hem och hade så gjort ett tag. Hon är inte som alla andra hundar. Denna lilla sötnos hon ligger och tok pressar i solen varje chans hon får. Jag fixar lite skuggområde här på balkongen med hjälp av en badhandduk, men då flyttar hon på sig ändå. Hon vill grillas, är hon kanske självmordsbenägen?


Nu är jag riktigt trött! Efter min super g...

Nu är jag riktigt trött! Efter min super goda middag som bestod av fullkornsris, kyckling, kokosmjölk (light), wookgrönsaker och greencurry, så har jag fixat mina naglar i ca 2h framför tvn. Gjorde ordning dom till tjejkvällen i lördags, men dom blev inte alls bra och sen slog jag av en nagel idag. Så nu har jag fixat nya fina naglar :) För övrig så åkte min älskade iväg på utbildning halv 5 imorse och kommer inte hem förrän på fredag. Saknar honom redan :( Så för att lindra saknaden tog jag en sväng till TP efter jobbet och köpte en ny nack-kudde, som ska invigas nu. Natti natt! Sleep tight and sweet dreams.