Glad Midsommar mina vänner! Hoppas ni får ...

img_5012 (MMS)

Glad Midsommar mina vänner! Hoppas ni får en fantastisk dag/kväll. Nu vankas det mat hos Mange & Carro. Det enda som saknas nu är en stor sol utan moln. In i dimman.  Skål!


En epidemi av rån

Jag förstår inte vad som händer. Bara idag har två väpnade rån skett mot Handelsbanken.
Den som hände imorse i Vimmerby var otroligt likt det vi fick vara med om, vilket känns extra obehagligt.
Den andra som hände nu på eftermiddagen i Stockholm verkar vara lite mer amatörmässig, men ack så hemsk.

De förstår verkligen inte vad dom utsätter oss för. Imorse när vi fick samtal om rånet i Vimmerby blev vi alla på kontoret rädda. Vi flyttades tillbaka till dagen vi blev rånade. Blev alldeles nojjiga och vågade inte ens sitta i fikarummet och ha morgon möte. Vi satt ute i lokalen där vi kunde ha full uppsikt utåt.

Jag hoppas för allt i världen att dessa rånare åker dit, så fler slipper utsättas för deras brott. Hoppas även att staten tar större ansvar och förlänger straffen för denna typ av brott. Nog för att dom inte skadat någon fysiskt, så kan det psykiska vara så mycket värre. Jag har som sagt inte återhämtat mig efter 5 veckor, men det börjar bli bättre kroppsligt i varje fall.

Jag lider nå otroligt mycket med mina kollegor på båda kontoren och som sagt så hoppas jag att de jävlarna åker dit denna gång.

Gå gärna in och läs på Aftonbladet.

Dance your butt off

I söndags var det äntligen dax för Zumba Summer Marathon. För er som även läser Nadjas blogg, så har ni säkert redan sett en massa bilder. Men jag vill bara berätta hur sjukt kul det var trots att jag hade tryck över bröstet. Jag förstår verkligen att Zumba blivit så världsomfattande stor, just för att den förmedlar sån glädje.

Här nedan bjuder jag på ett klipp som va en av många danser vi körde. Koreografin i videon var nästan densamma, Lollo ändrade den något till det bättre. Men denna var bland mina topp 3 danser under dessa 2h.Idag är en efterlängtad onsdag, då det är dax för Lollos Aerobic dans och just idag är det ny koreografi.
Vet dock inte vad det blir för stil, men jag hoppas på Reggaeton. Lollo la ut denna låt nedan på hennes blogg imorse och kanske så är det en hint om vad det blir för stil?! ;-)

Jag är ju ett stort fan av So you think you can dance som äntligen börjat igen med en ny säsong på tisdagar kl 21. Varje gång man tittat på programmet får man ett stort behov att dansa, så Lollos danspass idag ligger perfekt i tiden.Designa höstens drömklänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Dessa två är mina bidrag, enkla och söta. Första pris är ett presentkort på solresa för 2 personer till ett exotiskt land (värde 20 000:-)


En stark kandidat

Belted Sh Tribal Dress SEK 499, Awear - NELLY.COM

Denna skönhet kanske skulle vara nått? Jag är inte så mycket för mönster eller massa färger, dels på att jag är blek och att jag är rödhårig. Men skulle denna passa mig tror ni?

Midsommar klänning

Jag är på jakt efter en somrig midsommar klänning. Har letat som en tok och ännu inte hittat någon som passar.
Tror aldrig att jag ägt heller iaf haft en fin sommar klänning på mig när midsommar firas. Dock har väl vädret inte varit så klänning vänligt och kanske inte är det i år heller, men det struntar jag i. Jag vill göra mig fin just denna dag för att boosta mig själv lite.

Det jag letar efter är antingen en kort eller maxi klänning. Har hittat några som jag tycker är rätt söta.

 

Dessa är iaf ett exempel på vad jag kan tänka mig. Maxi klänningen är från Gina och finns inte längre kvar :(
Den andra är från Vero Moda, som jag ska besöka efter jobbet för att se om den finns. Den kanske inte är lika söt på, då jag är ganska blek.
Det blir helt enkel en tur på stan idag för att ransöka allt som kommer i min väg. Om ni har några tips, får ni mer än gärna dela med er av dessa. Vad ska ni ha på er?


I´m still here

För er få som läser/följer min blogg så finns jag fortfarande kvar. Har dock inte haft ork eller vetat vad jag ska skriva om.

Det har nog inte hänt några större livs avgörande saker sen sist jag skrev, men ska försöka sammanfatta vad jag har haft för mig den senaste tiden:

 • Festat till det lite med underbara vänner på balkongen
 • Var på Restaurang festivalen i början av juni
 • Brytit ihop av okända anledningar
 • Skrattat
 • Tränat
 • Varit på möte med psykologen
 • Träffat min underbara moster Eva med familj i Katrineholm
 • Bott på hotell i Mariefred
 • Varit barnvakt till mina älsklings tvillingar
 • Haft någon form av infektion i kroppen
 • Varit/är kroniskt trött
 • Bokat hotell och bil till USA resan
 • Hjälpt bror med sambo att flytta in i nya huset
 • Varit på IKEA
 • Haft möte med polisen
 • Varit på middag hos chefen och plaskat i deras pool
 • Shoppat
 • Försökt att hitta tillbaka till mig själv
 • Tok saknat min kusin Marianne
 • Små planerat resan till stugan i Narvik
 • Solat
 • Saknat min Madde
 • Planerat fortsatt renovering av lägenheten
 • Haft kvalitéts tid med mina älsklingar där hemma
 • Ätit middag på O´learys

Det var nog alles. Det tuffa och jobbiga under denna tid som gått är att jag kämpat för att hitta tillbaka till mig själv och att jag ska känna mig säker. Jag har alltid varit ganska orädd och tagit dagen som den kommer. Allt löser sig och allt man är med om gör en starkare. Men när man sedan bryter ihop och inte fattar varför, så tar man ett par steg tillbaka och blir då frustrerad över att man ännu inte hittat tillbaka till sitt gamla jag. Men detta är självfallet helt naturligt och kommer säkert att fortsätta såhär ett tag till. Jag mår i varje fall bättre men har fortfarande vissa dagar då jag bara är. Då jag lite drar mig undan och försöker vara lite osynlig, vilket inte alls är likt mig. Men jag tillåter mig att vara så och tvingar inte mig själv till att låtsas.

Jag vet dock att jag kommer att vinna mer på att dom rånade oss än vad dom gjorde, då detta har berikat mitt liv med mer kunskaper och erfarenheter, samt gett mig möjligheten att lära känna mig själv bättre. Sist men inte minst så har det självfallet gjort mig mycket starkare. Låter säkert jätte tokigt då man absolut inte vill vara med om något liknande, men ni förstår säkert vad jag menar.Mitt motto

Every cloud has a silver lining
(People sometimes say that every cloud has a silver lining to comfort somebody who's having problems. They mean that it is always possible to get something positive out of a situation, no matter how unpleasant, difficult or even painful it might seem.)