Detox middag


Denna goda maträtt har både jag och Putte precis tryckt i oss.


Photobucket Pictures, Images and Photos
Skivad bakpotatis, lime, rödbetor, rödlök, vitlök, zucchini, lite cashewnötter, olivolja, salt och peppar.
Där har ni hela listan och det blev faktsikt riktigt gott.


Day 3 of detox

Tosdagen var inte som alla andra dagar, då man i normalfallet går upp tidigit på morgonen, hoppas för allt i världen att man ska få sova lite till - men icke, utan man ska ta sig till arbetet.

Denna dag var dock lite annorlunda då jag istället fick åka hem till min käre bror. Han skulle nämligen på kurs ett par timmar, hans underbara sambo har ramlat och slagit i höger armbåge (så pass att en benbit lossnat och hon kan inte röra armen).
För er som vet fick dom tvillingar som idag är ca 7v, dessa så söta underverk kan inte ens S lyfta med tanke på hennes arm. Så för att min bror skulle få gå på kursen så hoppade jag in och var nanny på förmiddagen, åt två söta tvillingar och M. Tro mig, detta var bara mysigt, då dessa sötnosar skall matas, bytas på och mysas med. Så jag gick på rosa moln :-)

Efter att ha lekt mamma ett par timmar tog jag mig till jobbet och fick därav äta min lunch i bilen.
Så här är min matlista för gårdagen, som nästan är helt obefintlig i brist av tid.

Frukost:

  • Två First Cleanse Morning tabletter med ett glas vatten
  • Ett glas "varmt" vatten med 1/4 citron i
  • 3dl Proteindrink med två strukna matskedar med Organic Triple Fiber

Lunch:

  • En ynka banan

Middag:

  • En sallad från ICA med morötter, grön sallad, majs, rödlök, gurka och fetaost
  • En kiwi

Kvälls mellis efter träning:

  • En proteindrink
  • En halv förp. vindruvor
  • 15g ekologiska cashewnötter

Som ni ser så har jag inte ätit så himla mycket, detta beror på tidsbrist tyvärr och efter att ha träna Functional Moves, känner jag att kroppen behöver kolhydrater - Pronto!

Musklerna orkade inte alls lika mycket som tidigare, så det kommer bli lite lugnare träning tills jag är klar.


Day 2 of detox

Onsdagen var andra dagen man återigen testades av frestelse. Lagom när jag kommer innanför dörren hemma, möter jag doften av ugnspankaka. Då står Eva glatt och lagar det till henne och Putte. Det luktade sååå gott!

Efter denna tunga frestelse tog jag mig till Rio för att möta upp Madde och Ellen för att se Love and other drugs. (Filmen var toppen enligt oss brudar, då en fantastiskt snygg Jake Gyllenhaal var naken i stort sätt halva filmen.)
Där möttes jag återigen av en frestelse, biopopcorn.... Hade varit så mumsigt, men jag hade noggrant ordnat med lite biosnacks.

Men åter till vad som åts igår.

Morgonen startades med:

  • Två First Cleanse Morning tabletter tillsammans med ett glas vatten
  • Ett glas "varmt" vatten med 1/4 citron i
  • En Proteindrink

Lunchen bestod av:

  • En sallad med gurka, majs, morötter, lök, gul paprika och feta ost

Middagen endast av:

  • En Proteindrink med två strukna matskedar Organic Triple Fiber

Biosnacks bestod av:

  • En halv förp. gröna vindruvor
  • 15 g ekologiska cashewnötter (ej saltade eller rostade)

Kände mig väldigt nöjd med mitt snacks, var både nyttigt och väldigt gott. Så jag var nöjd trots längtan efter popcorn.


Vill du gå på Bindefeld-fest?



Jag vill mer än gärna gå på en glammig fest i stockholm, så jag klickade mig in på deras hemsida och tävlade.
Man har alltså en chans att vinna en resa till Stockholm för två och gå på TLCs stora kändisfest.
(TLC är en ny underhållningkanal)

Det enkla ni behöver göra är att beskriva dig själv med tre ord.

Om du vinner följer jag mer än gärna med ;-)


The first day of detox

Igår var dagen med stort D, då jag skulle börja min vandring i en massa frestelser utan att ge vika.

Morgonen startades med detta:

  • Två First Cleanse Morning tabletter tillsammans med ett stort glas vatten.
  • Ett glas med "varmt" vatten och 1/4 citron - detta är något jag lider av att dricka. Dels för att det är varmt vatten men mest för att jag inte tycker om citron.
  • Ett glas vatten med två strukna matskedar Organic Triple Fiber - detta är det äckligaste jag druckit i hela mitt liv. Smakade och såg ut exakt som sand i vatten.
  • Till sist blev det en proteindrink

Lunchen bestod av:

  • Sallad bestående av avokado, gurka, tomat, fetaost och kokt quinoa i grönsaksbuljong

Middagen bestod av:

  • Soygurt, blåbär, linfrön och dinkelflingor

Innan läggdax tog jag två First Cleanse Night tabletter, som ger tarmen extra stöd den behöver för att fungera effektivt varje dag, vilket gör magen plattare.


Detta är tufft vill jag påstå, men det kommer att gå!


Detox

Idag börjar min och Elenas Detoxkur på 10 långa dagar. Känns otroligt skönt att genomföra detta tillsammans med någon, så man kan stötta och peppa varann - det kommer säkert att behövas. Men efter dessa dagar står vi där nöjda och glad - då det förhoppningsvis står minus på vågen, några minus på måttbandet och inte minst fräschare än någonsin.

Detta kommer nog bli min största utmaning hittils och jag hoppas för allt i världen att min magen blir lite bättre under tiden.


Nu kör vi!


Lyckorus

Denna måndag har helt gått på lyckoruset från lördagens bravader. Vilken fest säger jag bara!
Vi brudar från kontoret har gått runt idag med ett stort leende på läpparna och vi har skrattat gott åt alla bilder från den stora regions festen. Det var så otroligt roligt och så lyckat. Är så imponerad!

Ni har säkert upplevt något så roligt, att det inte går att beskriva och man kan endast förstå om man var med på plats. Det kändes som om man var på en gala middag, där det verkligen var planerat in i minsta detalj.
Dagen började med konferens kl 13 på Louis de Geer i Norrköping, där både VDn och Presschefen bjöd på sig själva, dom var fantastiskt roliga båda två. Vid 16.30 tog bussarna oss till Mässhallen där det skulle bli middag, uppträdande och dans. Det var bordsplacering, vilket jag tyckte var jätte kul, då man fick möjlighet att träffa/prata med andra kollegor från olika kontor. Under middagen uppträde Fredrik Svan samt två tjejer som körar på Melodifestivalen. Riktigt duktiga!

Efter att vi alla dansat runt som i en "karneval"? (när man håller varann på axlarna och dansar i ett långt led - vet inte vad det heter), så öppnades baren och det var fri dricka :) Dom hade även ordnat med ett typiskt Las Vegas - Wedding chapel, där man kunde gå in och "gifta"/fota sig, och detta verkade vara en succé. Det är ju så himla roligt att se alla släppa loss. Firmafester brukar alltid bli lite wild and crazy.

Den totala sumeringen var att alla var så nöjda och glada efteråt att ingen ville hem. Man ville inte att det skulle ta slut. Jag hoppas verkligen att det inte dröjer 10 år till nästa stora fest.







För att återkoppla lite till tidigare inlägg, fick dessa godingar från Din sko följa med mig hem och pryda mina fötter i lördags. De gjorde ett väldigt bra jobb och min karl tycke att dom var toppen snygga (vilket man inte får höra så ofta).





Efter dagens arbete kommer jag ta Putte, Elena och lilla Judith under armen och fara mot Färghuset samt Flügger, för att välja tapeter. På onsdag går startskottet för lägenhetsrenoveringen - whiiii!

See ya!

 


The party of the year!

I morgon smäller det äntligen av, då vankas det konferens/fest för hela vår region. Som det ser ut idag så är vi 469st glada själar som skall sätta våra tassar på Norrköpings mark. Avfärden sker redan kl 9 från Eskilstuna och väntas lämna ett gungit Norrköping runt 23.45. Så det blir en lååång dag med massa skoj.

Ska bli otroligt intressant och roligt att få träffa kollegor från andra kontor, samt att få höra vår VD Pär Boman tala. Det kommer att bli så grymt!

Saken är den att man gärna ska ha något glittrigt till festen på kvällen, men i min garderob finns det inte så mycket glitter. Mitt problem är som vanligt, vad ska man ha på sig?!

Skulle allra helst vilja ha skinntights och någon snygg tunika/topp till. Men då har vi sko problem,
men när jag tänker efter har jag det i vilket fall som helst. Klackar ska jag ha, men mina bruna stövlar jag hade på mig sist när jag var ute, slutade det med att jag dansade/gick runt som Quasimodo på hal is. Eller hur Tida? :)

 



Eftersom våren närmar sig så vill jag inte köpa några nya stövlar, så jag hittade dessa enkla godingar på Din sko för 699 riksdaler. Dessvärre är jag så smal runt mina vrister att skor med kort skaft brukar bli så stora, vilket är = ugly på mig.



Så om det finns någon snäll själ som har en lösning eller tips till mig, som hinns med att ordna ikväll. Hör av er! :)

Nu ska jag försöka få något gjort sista timman på jobbet, innan jag tar helg!



Resultatet efter ett pass Zumba med Norber...

img_0922 (MMS)

Resultatet efter ett pass Zumba med Norberto. I den lilla lokalen var det smockat med tjejer och redan efter 5 min så svettades alla. Norberto är grym! Så himla tråkigt att det var hans sista gång :(


Stel AB

För snart 1,5v sedan tog jag mig i kragen och bokade en tid hos naprapaten Ronnie Schjött, som håller till i källarn hos Forever. Lagom där så knäckte han rygg, nacke och höfter, måste erkänna att det var lite trögt denna gång och knäcka. Dels beror det nog på att jag var så otroligt stel, då jag gått med detta ett tag.

Men han masserade på som en galning på både axlar och lite på rumpan, vilket medförde ett bamse blåmärke.
Dagen efter var jag väldigt mör och öm i musklerna, och hade fortfarande lite ont. Men detta brukar släppa efter 2 dagar, när "träningsvärken" lagt sig. Men icke denna gång!

Igår kväll kände jag hur stel jag var i nacken (som jag numer är van vid) men att jag inte kunde böja huvudet bakåt, känner även av mellan skulderbladen. Så min käre P fick känna efter om koterna verkligen satt fel eller om musklerna spelade mig ett spratt.

Mycket riktigt kunde han känna att tre koter satt tokigt. Så det var bara att ringa Ronnie för en akuttid. Vill inte vara stel i nacken på lördag, när stora regions festen för banken är.
Så i morgon kl 16.30 ligger jag på massagebänken igen för lite knakelibrak.





Wish me luck!


Har precis avslutat ett grymt Zumba pass à...

img_2048 (MMS)

Har precis avslutat ett grymt Zumba pass à Lollo. Det var en otrolig energi och syns det på bilden att det var svettigt? :-) Det fullkomligt rann svett om mig, helt sjukt! Efter halva passet var alla speglar immiga, så pass att man inte såg sig själv längre. Ganska skönt faktiskt ;-) Nu har jag druckit min nya protein drink, ska strax träffa en målare och därefter får jag min efterlängtade dusch. See ya!


Workout

Ikväll ska det gymmas med Nadja och jag har längtat HELA dagen!

Har ett enormt träningssug just idag då det inte hanns med igår. Så jag ser fram emot att köra ett hårt pass
i gymmet och med dess nya maskiner (om man förstår sig på dom såklart), samt på löpbandet i mån av tid.



Först ska jag hoppa på tåget som tar mig hem, där det ska lagas mat och kramas med mina hjärtan innan träning.

See ya!



Konsten att välja tapet

I denna djungel av tapeter, hur ska man kunna bestämma sig?!

Innan och under ombildnings processen av våra lägenheter, satt jag och surfade runt efter inspiration.
Fick en massa idéer och var ganska säker på vad jag ville ha. Men nu när vi köpt lägenheten, är allt som bort blåst. Vart har allt min inspiration tagit vägen?!

Så efter att ha suttit igår med tre monster stora prov-tapet-böcker, skickade jag ett hjälp sms till min käre vän Elena för att bolla lite idéer. Underbar som hon är hjälper hon mig mer än gärna. Så till helgen är det jag som tar tanten under armen och far till Färghuset och diverse andra målarbutiker.

Efter att ha surfat runt lite, har jag dock hittat rätt många fina kandidater på Eco Wallpaper. Fördelen där är att man även kan provtapetsera ett rum för att se hur det ev. skulle se ut hemma, vilket även är till stor fördel.

Nu ska det lunchas och sen ska jag söka lite mer inspiration på StyleRoom.se.

See you soon!


Såhär ser man ut när man åker med i Puttes...

img_5135 (MMS)

Såhär ser man ut när man åker med i Puttes formalin. Fick precis en pärm i skallen.


Blev en spontan middag på O'learys - inte ...

img_9002 (MMS)

Blev en spontan middag på O'learys - inte illa för en helt vanlig tisdags kväll. Nu ska vi diskutera golv, tapeter och garderobs renovering. Ha en trevlig kväll gott folk!


It's been forever...

sen jag bloggade sist. Har haft så mycket annat för mig på senaste tiden och mycket i skallen, som jag försökt skriva ner men inte gått något vidare.

Den största händelsen sen sist är att vi nu äntligen äger vår lägenhet!
Så i fredags passade jag på att ta en semesterdag, dels för att Putte var hemma sa bemt att vi behövde verkligen komma iväg och titta på golv och tapeter. Man har haft lite idéer på hur man vill ha det, men när vi väl stod p Colorama och tittade på alla tapeter, blev vi båda förvirrade. Så nu sitter man med ett ton med kataloger här hemma och har ingen aning om vad vi vill ha. Det ända vi kommit fram till är om att bygga om garderoben i sovrummet samt att vi ska ha mörkgrå klinker i hallen, men sen då?!

Om man ändå hade råd, skulle man vilja ta hit en inredningsdesigner som kom med en massa idéer, för mina tycks inte hjälpa. Men jag får surfa runt lite till på nätet och fiska upp lite tips.

En annan sak som hänt sen sist är att vår bil har kastat in handduken. Hela motorn verkar ha gjort sitt då P inte hittar nått annat. Så det suger verkligen. Om ni nu får skaffa en ny motor kommer det landa på ca 20 000:-, vilket inte är en kostnad man är nöjd med att lägga ut efter jul och allt annat.

Men vad ska man göra, det är bara gilla det hårda livet som vuxen och inse att hur man än vänder och vrider, så kan jag inte förändra dessa utgifter. På något märkligt sätt kommer verkligen alla motgångar på en och samma gång. Dessa motgångar har dock varit överväldigande denna gång. Dessa motgångar är saker jag aldrig varit med om och hoppas att jag aldrig får vara med om igen. Because it sucks!

Är väldigt lyckligt lottad för mina fina vänner som verkligen håller mitt humör uppe. Love you all!

För övrigt har jag kommit igång med träningen och det känns helt underbart. När man tränar tänker man verkligen inte på något annat än de man håller på mig. Jag behöver hitta mig själv och verkligen hitta lugnet i mig själv så jag inte stressar upp mig för allt. För dom som stressar som jag förstår att man inte kan förändra det på en handvändning, då man många gånger inte vet att man stressar, förrän man lägger sig ner och hjärtat rusar iväg.
Men nu ska jag försöka träna för mitt välbefinnande och köra 3ggr i veckan.

Nu får det vara nog med allt skrivade då ingen kommer att orka läsa detta, men det känns skönt att få ur sig lite ord iaf. Nu ska jag värma på lite tacos och plugga lite.

See you later!