Nu är det en mycket trött tös som precis d...

Nu är det en mycket trött tös som precis duschat efter ett hårt träningspass på crosstrainern, gymmet och sist men inte minst löpbandet. Körde på hårt i 1h direkt när jag kom hem från jobbet. Mina ben bär mig knappt och mina armar orkar knappt lyftas, träningsvärken kommer vara ett faktum imorn. Men jag känner mig såååä nöjd efter träningen, och allt känns bra när jag tränar. Jag har inte tappat så mycket i styrka och kondition efter närmare 7v uppehåll. Men lite skillnad är det men kroppen verkar ta igen sig ganska bra trots allt. Men jag ska ta det lugnt i början iaf, så kroppen inte lägger av. Nu ska jag titta på filmen på TV6, den är så rolig :) Hoppas ni haft en bra dag.


Kommentarer
» Nadja

Duktiga duktiga du!! :-)

2010-06-17 22:01:01
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
» elena

Åh duktig du är :D



Är egentligen inget spännande, är inom kommun bara men det är i varje fall något. Fick reda på igår att jag har gått vidare i första "gallringen" bland alla sökande i varje fall. Tre timmar efter intervjun ringde dom igen :D så det ser lovande ut..

2010-06-18 10:23:20
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/
» elena

Känner så med, så länge jag har ett jobb och kan försörja mig och judith utan problem så är jag nöjd. Söka annat kan man ju alltid göra under tiden :)



Några planer för midsommar?

2010-06-18 15:53:47
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/
» elena

Mm säger detsamma, det brukar alltid vara planerat lång tid innan men inte i år :S

Har inga planer alls mer en att jag ska leka med Tida men där tar det stopp.

Vet inte ens vsd det ska vara för väder men om det regnar som vanligt har jag inget emot att ta över en massa folk hem hit på kvällen. Om inget trevligare allternativ dyker upp vill säga :P

2010-06-18 22:46:04
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback