The best weekend so far!

Fredags kvällen spenderades hemma hos underbara Fia för en riktig myskväll. Skrattade gott åt Big Brother, tittade på flyresor och snackade om annat skoj.

Lördagen startades med att gymma i 1h, vilket var otroligt härligt att starta dagen med. Strax efter det så bar det iväg ner på stan för att återigen möta upp Fia, för att besöka både Resia och Big Travel. Hittade ett flyg som hade bättre flygtider än vi hittat på nätet dock lite dyrare. Så vi preliminär bokade denna för att vara på säkra sidan.
Men så gick vi till Waynes för att äta lite lunch och diskutera resan lite mer. Sökte lite på flyg på Big Travels hemsida och hittade samma flyg som vi precis preliminär bokat, fast 700kr billigare och ännu bättre flygtid hem. Så vi rusade hem till Fia där vi till slut gjorde slag i saken och bokade flyget. Å vi kunde inte vara nöjdare!

Så den 30 september drar jag och Fia till drömmarnas land. Vi kommer att bila mellan Los Angeles, San Diego och Las Vegas. Blir totalt 16 dagars underbar semester - Lovely!

För att fira denna underbara bokning, tog vi vinet under ena armen och sushi under andra å vandrade över till Elena för lite partaj. Vilken fest det blev! Gamla hits flödade, vi gjorde smått bort oss på vardagsrumsgolvet och avslutade festen ner på Harrys dansgolv. Vilka vänner man har - ni är fantastiska!Hade helt enkelt en fantastisk helg som jag sent kommer glömma.


Kommentarer
» Nadja

Jag vill oxå resa dit!!

2011-04-04 16:05:41
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
» camilla

Vad lustigt, trodde jag kommenterat detta men kommentaren måste försvunnit i cyberspace. Fy fan så jäkla härligt!! Vilken underbar resa ni har att se fram emot!Jag vill också boka något snart, helst igår, bara för att ha nåt att se fram emot! Vi får lov att avvakta lite för att se hur det går med husplanerna. Man kan ju inte få allt, tyvärr! ;)Ha en finfin helg!Kraam

2011-04-09 17:37:35
URL: http://vitarummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback