Friday all day today!

Det blev endast en dag på kontoret i Eskilstuna. För idag är jag tillbaka på min plats, då en kollega är hemma och vabbar. Kändes segt att åka till jobbet inte bara pga avståndet men även vädret. Det blåste satan och snöade massor påvägen, så det tog ca 50 min att ta sig till jobbet idag. Igår kände man sån lycka över att endast ha 5 min promenad till jobbet. Men det blir ett gästspel till där igen på måndag om inget annat händer, är själv fortfarande tok förkyld.

Från det ena till det andra...

Igår när jag kom hem från arbetet så möttes jag av en glad överraskning. Målarn som håller på hemma hos oss, hade igår målat dörren in till vardagsrummet vit samt dörrfodret. Snacka om skillnad. Direkt när man kom innanför dörren där hemma tyckte jag att det var jätte ljust när jag tittade in dit, trots att det var som natt ute. 

Det kommer att bli så fint. Bilder kommer att komma, men jag avvaktar med att lägga ut före och efter bilder, när vardagsrummet är klart. Så det får bli att man lägger ut rum för rum, då det annars lär ta månader innan ni får se resultat. 

Vad händer idag/kväll?

Efter jobbet idag, ska jag ta en liten fika med min mamma som jag inte träffat på ett tag. Men ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, det är kaos i lägenheten och inte mycket yta att röra sig på. Så vi får försöka våldgästa någon stackare eller stänga in oss i sovrummet och spendera kvällen i sängen.

Vad händer i morgon?

Morgonen börjar med att målarn kommer vid kl 9-10 och börjar måla tak och väggar. Förhoppningsvis blir han klar med vardagsrummet i morgon, om våra tapeter hinner komma idag vill säga.

Vid lunchtid kommer jag gå ner på stan och luncha på Matsu Sushi Bar med min granne Christina och hennes lilla son. Ska bli mycket trevligt, då vi aldrig fikat tidigare eller umgåtts. Vi har träffats ute på gården ett par gånger, träffats med hundarna, setts ute, på fest, har en del gemensamma vänner osv. Så det ska bli väldigt trevligt att umgås och snacka lite skit.

På kvällen ska det äta middag med min fina vän Tida, vet dock inte om det blir ute mat eller laga hemma. Hos oss finns det inge yta att laga mat på eller sitta och umgås. Så vi får se vad vi hittar på, blir iaf att titta på Melodifestivalen. Ska bli väldigt kul och se om det är nå bättre bidrag i år än förra.


(Lite ändring angående lördags kvällen. Då jag precis fick reda på att Mange fyller år i morgon, har vi blivit inbjudna till lite bowling, mat och någon öl. Så jag tar med mig Tida under armen och joinar grabbarna för en trevlig kväll)Vad har ni för planer i helgen?

Kommentarer
» Nadja

Noak är hemma helt själv ikväll då jag ska ut så här finns nog plats för er om ni har tråkigt ;-)

2011-02-04 11:03:39
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
» Tida

Hej darling! Tack för en superkväll i lördags. De va väldigt trevligt och att jag inte kom sist i bowlingen va ju ett plus:)

Take care!Kram T

2011-02-07 12:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback