För exakt 1 vecka sedan...

blev vi utsatta för ett grovt bankrån. Detta har självklart satt sina spår i mig och mina kollegor. Men just idag är jag väldigt nervös. Just för att tiden 09.38 kommer alltid att finnas kvar i minnet lika väl som 18/5-2011.
Det är helt klart den värsta dagen i mitt liv och jag hoppas att jag aldrig mer får uppleva känslan att vara rädd för sitt liv.


Klicka på bilden nedan för att komma till alla artiklar hos ekuriren.se

 

 


Kommentarer
» Nadja

En stor kram <3

2011-05-25 10:43:17
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
» Carro

Jo jag tycker hon är bra. För hon förstod mig väldigt bra. Och hon var rak och sa vad hon tyckte. Men hon sa även att jag ska börja göra saker som jag mår bra av minst 2 ggr i veckan som jag sedan ska berätta för henne. Att jag ska bryta min negativa spiral. Att jag måste äta och sova. Därför tyckte hon att jag skulle ta Atarax mot oro för att hamna på det normala strecket . Och dom hjälper när man har svårt att sova. Tog en nu för 1 tim sen kanske och känner mig trött som fan. Tänker inte så mkt heller. Det är just tankarna som spelar ett spratt med mig. Tankarna och känslorna försöker jag tränga undan så gott jag kan. Men ibland tar dom övertaget. Små små saker kan bryta ner en totalt just nu.

Kram

2011-05-27 20:03:17
URL: http://carolineingelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback